Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для ужгородських дітей проведуть творчі майстер-класи з виготовлення писанок, ляльок-мотанок і витинанок

Для ужгородських дітей проведуть творчі майстер-класи з виготовлення писанок, ляльок-мотанок і витинанок

Для ужгородських дітей проведуть творчі майстер-класи з виготовлення писанок, ляльок-мотанок і витинанок
Для ужгородських дітей у рамках благодійної акції «Дитинство без меж» 6 та 7 квітня проведуть творчі майстер-класи з виготовлення писанок, ляльок-мотанок і витинанок. Про це сьогодні, 2 квітня,...

Для ужгородських дітей у рамках благодійної акції «Дитинство без меж» 6 та 7 квітня проведуть творчі майстер-класи з виготовлення писанок, ляльок-мотанок і витинанок.

ВІДЕО ДНЯ

Про це сьогодні, 2 квітня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив старший викладач Закарпатського художнього інституту, кандидат-мистецтвознавець Роман Пилип.

За його словами, протягом двох днів – 6 та 7 квітня, в Ужгороді художники та народні майстри проведуть для дітей творчі майстер-класи. Митці покажуть дітям процес створення творчих виробів та навчать їх робити це власноруч.

Реклама

Майстер-класи проведуть з таких напрямків: писанкарство (воскова техніка, мальована писанка), витинанки (вироби з пеперу), лялькарство (виготовлення ляльок-мотанок), біжутерія.

До того ж, у ці дні буде представлена мистецька виставка, на якій представлять художнє скло, декоративні пляшки, ляльки, натюрморти, картини ужгородських художників.

Реклама

Майстер-класи проводитимуться по 2 години кожен у мистецькі школі «LOOK» (вул. Швабська, 64а), у родинному будинку «Нова сім’я» (вул. Тихого, 9) та в загальноосвітній школі №5.

Участь у творчих навчаннях можуть взяти дітки від 6 років. Майстри покажуть, як самі створюють творчі вироби, а також підготують для дітей заготовки (матеріали), щоб кожен учасник тренінгу міг власноруч виготовити писанку, ляльку чи витинанку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно