Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

А ви пропускаєте автомобілі зі спецсигналами?

А ви пропускаєте автомобілі зі спецсигналами?
«Там, де чекають на виклик «швидку», міліцію або пожежну охорону, рахунок іноді йде на хвилини», - зауважує начальник міліції громадської безпеки Ужгородського МВ УМВС В’ячеслав Григор’єв. Цього...

«Там, де чекають на виклик «швидку», міліцію або пожежну охорону, рахунок іноді йде на хвилини», - зауважує начальник міліції громадської безпеки Ужгородського МВ УМВС В’ячеслав Григор’єв.

ВІДЕО ДНЯ

Цього тижня працівники Державтоінспекції перевірятимуть по всій державі, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з увімкненими спецсигналами.

Саме через порушення водіями Правил дорожнього руху щодо пропуску транспортних засобів з увімкненими проблисковими маячками, оперативні служби часто не можуть своєчасно дістатися місця призначення. Це, в свою чергу, може призвести до негативних або ж навіть непоправних наслідків. Кожному водієві слід задуматися над тим, що через ігнорування вимог Правил дорожнього руху може фатально обірватися чиєсь життя…

Реклама

Відділ Державтоінспекції Ужгородського МВ УМВС нагадує, що згідно з законодавством України право на перевагу в русі мають автомобілі швидкої медичної допомоги, аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, міліції, військової автомобільної інспекції, служби інкасації тощо, які рухаються з увімкненими спеціальними сигналами.

Але є водії, які не звертають увагу на рух транспортних засобів з увімкненим сигналом. На них очікує, згідно ч.3 ст.122 КУпАП, адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 510 до 680 грн.

Реклама

Проте навряд чи штраф врятує людське життя!

Людмила Феєр, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно