Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські прикордонники завадили перетнути кордон трьом грузинам та чеху

Чопські прикордонники завадили перетнути кордон трьом грузинам та чеху

Чопські прикордонники завадили перетнути кордон трьом грузинам та чеху
Минулої доби ще троє чоловіків ризикнули у незаконний спосіб потрапити до Євросоюзу, намагаючись незаконно подолати українсько-словацький кордон, але їхня спроба виявилась марною. Прикордонний...

Минулої доби ще троє чоловіків ризикнули у незаконний спосіб потрапити до Євросоюзу, намагаючись незаконно подолати українсько-словацький кордон, але їхня спроба виявилась марною.

ВІДЕО ДНЯ

Прикордонний наряд відділу «Великий Березний», що виконував наказ на охорону державного кордону, поблизу державного рубежу виявив та затримав одного чоловіка без документів, який мав намір потрапити до Словаччини. Згодом, в ході проведення пошукових заходів із залученням службового собаки, оперативною групою було виявлено ще двох невідомих, які також не змогли документально підтвердити свої особи. Після затримання, учасники незаконного «марш-кидка» пояснили, що є громадянами Грузії і намагались потрапити до Європейської співдружності.

В свою чергу, прикордонники відділу «Чоп» проявили професіоналізм під час прикордонного контролю потяга «Москва-Будапешт». Справа в тому, що під час перевірки документів, паспорт одного з пасажирів вказаного потяга викликав у вартових кордону підозру щодо можливої підробки. В результаті комісійного вивчення паспортного документа громадянина Чехії підозри інспекторів підтвердились, оскільки було встановлено, що сторінка з установчими даними особи містить ознаки підробки.

Реклама

Всіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно