Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття відвідав держсекретар МЗС Угорщини

Закарпаття відвідав держсекретар МЗС Угорщини
У п’ятницю, 15 лютого, голова облдержадміністрації Олександр Ледида та голова обласної ради Іван Балога зустрілися із угорською делегацією на чолі з Держсекретарем МЗС Угорщини Жолтом...

У п’ятницю, 15 лютого, голова облдержадміністрації Олександр Ледида та голова обласної ради Іван Балога зустрілися із угорською делегацією на чолі з Держсекретарем МЗС Угорщини Жолтом Нейметом.

ВІДЕО ДНЯ

Минулого року між МЗС Угорщини та Закарпатською обласної радою була підписана угода про співпрацю у рамках Східного партнерства. Сьогодні учасники зібралися, щоб обговорити результати виконання договору. Ним передбачалося облаштування закладів соціальної сфери, зокрема, утеплення приміщень із застосуванням енергозберігаючих технологій. Підписана угода дозволила реалізувати більше 30 спільних проектів.

- Я задоволений виконанням договору. Заплановані проекти вдалося реалізувати на дві третини. Це хороший результат. Невдовзі Угорщину з офіційним візитом відвідає Прем’єр-міністр України Микола Азаров. Маю надію, що співпраця на національному рівні буде ж такою результативною, якої нам вдалося досягти із Закарпаттям, - відзначив Жолт Неймет.

Реклама

У свою чергу Олександр Ледида відзначив:

- За цей рік, що минув від часу підписання угоди, вдалося зробити чимало. Маю надію, що надалі двостороння співпраця буде не менш плідною та результативною.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно