Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молодіжна організація AIESEC в Ужгороді навчатиме студентів як реалізувати себе

Молодіжна організація AIESEC в Ужгороді навчатиме студентів як реалізувати себе

Молодіжна організація AIESEC в Ужгороді навчатиме студентів як реалізувати себе
Вже з 20 лютого в Ужгороді стартує 7-митижневий соціально-освітній проект для студентів та нещодавніх випускників - «Act.in.ua» від молодіжної організації AIESEC в Ужгороді. Допомогти активним...

Вже з 20 лютого в Ужгороді стартує 7-митижневий соціально-освітній проект для студентів та нещодавніх випускників - «Act.in.ua» від молодіжної організації AIESEC в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Допомогти активним людям розкрити свій потенціал, підтримати їх у реалізації своїх ідей, цікаво та змістовно розкрити теоретичну базу, та показати практичний бік управління проектами – ось головна мета проекту «Act.in.ua».

Молоді пропонується пройти комплексну підготовку, необхідну для того, щоб якісно і вдало реалізувати свою власну ідею за достатньо короткий термін. Концепція проекту базується на трьох основних блоках, кожний з яких матиме свою цікаву структуру і своє особливе завдання.

Реклама

Під час теоретичних тренінгів учасники у інтерактивній формі отримають актуальні знання про всі основні фази реалізації проектів (планування, бюджетування, логістика та ін..) від значної кількості досвідчених бізнес-тренерів області.

Під час практичного блоку учасники отримають завдання, які виконуватимуть на базі отриманих попередньо знань. Тут вони працюватимуть в командах, кожна над своїм проектом. У виконанні завдань учасникам проекту допомагатимуть іноземні волонтери, яких, безумовно, вже давно можна назвати родзинкою, як цього проекту, зокрема, так і організації AIESEC загалом.

Реклама

Потурбувались організатори «Act.in.ua» і про розвиток особистісних якостей його учасників (співпраця в командах, лідерський досвід, мотивація, та ін.), які у будь-якому випадку згодяться їм в подальшому житті. Саме на це і розрахований третій блок проекту. Тут всі матимуть змогу прослухати цікаві мотиваційні історії успіху від людей з різних сфер діяльності.

Усі заняття будуть відбуватися частково на англійській та українських мовах, оскільки в проекті постійно працюватимуть волонтери, що дає змогу учасникам не лише отримати знання у сфері проектного менеджменту, але і підвищити рівень англійської мови, поспілкуватись з її носіями та дізнатись багато нового про інші культури, побут та стиль життя. У цьому всьому учасникам на поміч прийдуть і різноманітні заходи, що влаштовуватимуться AIESEC під час проекту та за участі волонтерів не лише нашого, а і інших проектів організації, такі як фестиваль культур «Global village», дискусійні клуби, літературні вечори і т.д.

В кінці проекту, кожна з команд реалізує свою власну ініціативу, над якою вони працювали протягом усього проекту. Ініціативи команд учасників можуть бути розвинуті в одному із трьох напрямків: «Взаємодій з бізнесом», «Зміни своє місто» та «Допомагай довкіллю». Таким чином, учасники отримають можливість використати на практиці отримані знання, повірити в себе та свої можливості, здійснити позитивний вплив на суспільство.

Реклама

Безсумнівною перевагою проекту для учасників є те, що він влаштовується молоддю для молоді і організатори спромоглися зібрати всі свої ідеї, навики, досвід та енергію, щоб зробити «Act.in.ua» в першу чергу цікавим та корисним для своїх однолітків. Проект буде цікавий як людям творчого спрямування, які мають ідеї, але потребують підтримки та реалізації, так і більш практичних людей, які цікавляться проектним менеджментом, хочуть закріпити свою теоретичну базу та спробувати свої сили на практиці.

От що говорить один зі студентів, який уже долучився до проекту:

«Життя занадто коротке, щоб прожити, не змінивши нічого. Саме цього я очікую від Act.in.ua - набридло сидіти, склавши руки і дивитись як хтось робить те, на що ти не наважуєшся. Від проекту хочеться отримати поштовх, котрий змусить мене діяти, навчить втілювати ідею в життя.»

Набір учасників на проект «Act.in.ua» проходитиме до 15 лютого. Деталі про проект, та про умови приєднання можна знайти в соціальних мережах, зокрема, за посиланням: http://vk.com/club31837401/.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно