Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На ковзанці «Ice Land», що в Ужгороді, відбулось унікальне вогняне шоу (ФОТО, ВІДЕО)

На ковзанці «Ice Land», що в Ужгороді, відбулось унікальне вогняне шоу (ФОТО, ВІДЕО)

На ковзанці «Ice Land», що в Ужгороді, відбулось унікальне вогняне шоу (ФОТО, ВІДЕО)
13 січня в Ужгороді на льодовому полі ковзанки «Ice Land» відбулося унікальне вогняне шоу майстрів вогню з Ужгорода. Першими на лід вийшла ужгородська команда театру-вогню «Fire Life». Вони...

13 січня в Ужгороді на льодовому полі ковзанки «Ice Land» відбулося унікальне вогняне шоу майстрів вогню з Ужгорода. Першими на лід вийшла ужгородська команда театру-вогню «Fire Life». Вони підготували спеціальну програму до Старого Нового року.

ВІДЕО ДНЯ

Команда складається з 10 чоловік, які досить давно приборкали вогонь, а спеціально для подібних виступів з 10 грудня тренувалися на ковзанці. Тренувалася команда, яка складається з п’яти хлопців та п’яти дівчат, більше місяця і 19 грудня, на День Святого Миколая виступили на ковзанці Львова з програмою подібною до сьогоднішньої.

Близько восьми годин в тиждень команда віддавала тренуванням саме на льоді. На ковзанці «Ice Land» команда задіяла найбільшу кількість піротехніки, яка колись використовувалась на Закарпатті у подібних цьому виступу шоу.

Реклама

Найближчим часом команда планує подібні виступи на ковзанках «Ice Land» в Мукачеві та Тячеві, де «майстри вогню» можливо покажуть ще більш розгорнуту програму, так як цього разу багато чого довелось видалити з виступу за браком часу, відведеного на виступ.

Досить цікавим фактом цього виступу стало те, що команда саме цієї зими вперше стала на ковзани. І потрібно було прикласти чимало зусиль щоб вміло поєднати майстерність приборкування вогню з відточеними рухами на льоді ковзанки.

Реклама

На даний момент подібні шоу на льоду існують лише в двох містах на Україні — Ужгороді та Харкові, — підкреслив керівник театру вогню Юрій Кочут.

Команда вдячна організаторам та глядачам, які в цей морозний вечір відвідали ковзанку і побачили неймовірне шоу від справжніх майстрів своєї справи — театру вогню «Fire Life».

Наступними у програмі виступу на ковзанці вийшли представники театру вогню та світла — команда «Dragonfly». Деякі майстри цієї команди також вперше ступили на лід цього року і на протязі останніх двох тижнів проводили багато тренувань щоб гідно виступити для ужгородців та гостей міста.

Реклама

Радує те, що в Ужгороді молодь цікавиться та втілює в життя цікаві та яскраво-динамічні проекти, які дозволяють ужгородцям культурно провести вільний час та поєднати відпочинок з приборкуванням викиду адреналіну від перегляду.

На даний час мережа ковзанок «Ice Land» тішить мешканців Ужгорода, Мукачева та Тячева. Адміністрація ковзанки щиро йде назустріч молодим талантам. В області вони підтримують хокейну команду, до речі найменшим спортсменом даного виду спорту є 4-річний хлопчик. Вперше на Україні створена команда черлідерів — дівчат, які виступають між хокейними матчами та підтримують свої команди. І ось віднедавна молодь, яка займаються вогняним шоу, також може розраховувати на посильну підтримку керівництва ковзанки. На території ковзанки облаштоване кафе для бажаючих відігрітися та існує постійний доступ до Wi-Fi. Подібні заходи будуть проводитися і в подальшому. Адміністрація ковзанки запрошує до співробітництва молодь, яка зможе проявити свої вміння та таланти на льодовому полі ковзанки, — запевнила Лілія Гвоздьо, керівник відділу маркетингу спорткомплексу «Ice Land»

Юрій Ломакін

Реклама
На ковзанці «Ice Land», що в Ужгороді, відбулось унікальне вогняне шоу (ФОТО, ВІДЕО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно