Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Син Нестора Шуфрича потрапив у ДТП

Син Нестора Шуфрича потрапив у ДТП
В Ужгороді врізався в електричний стовп і повністю розбився автомобіль, що належить Олександру Шуфричу - віце-президентові футбольного клубу "Говерла", синові народного депутата Нестора Шуфрича. Про...

В Ужгороді врізався в електричний стовп і повністю розбився автомобіль, що належить Олександру Шуфричу - віце-президентові футбольного клубу "Говерла", синові народного депутата Нестора Шуфрича. Про це повідомило джерело в УМВС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

"Сьогодні в Ужгороді в аварії розбилося спортивне авто, яке належить старшому синові народного депутата Нестора Шуфрича - Олександру", - зазначило джерело.

За його словами, дорожньо-транспортна пригода сталася на одній з центральних вулиць обласного центру - вулиці Митній. Автомобіль Mitsubishi Lancer Evolution врізався в електричний стовп.

Реклама

За словами очевидців, за кермом спортивної версії автомобіля Mitsubishi був Олександр Шуфрич. Разом з ним в авто був його товариш.

Як повідомило джерело в УДАІ в Закарпатській області, швидка на місце події не виїжджала. Жодних претензій з приводу інциденту не зафіксовано. Чи був водій у стані алкогольного сп'яніння, з'ясувати не вдалося.

Реклама

Інформації про постраждалих поки немає. Офіційних даних прес-служба ДАІ поки також не надає.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно