Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Скільки коштують відвідини басейну в Мукачеві?

Скільки коштують відвідини басейну в Мукачеві?
Спека останніми днями не залишає шансів попрацювати з задоволенням навіть впертим трудоголікам. Варто заплющити очі, починаєш марити відпочинком на пляжі чи в басейні. Кореспондент інтернет-видання...

Спека останніми днями не залишає шансів попрацювати з задоволенням навіть впертим трудоголікам. Варто заплющити очі, починаєш марити відпочинком на пляжі чи в басейні. Кореспондент інтернет-видання "Панорама Мукачева" пройшовся мукачівськими басейнами з редакційним завданням - вивчити цінові пропозиції.

ВІДЕО ДНЯ

Найдешевшим виявився басейн, що на території ДЮСШ по вул. Духновича. Вартість - 9 гривень за годину, діти та пенсіонери - по 6 гривень.

Цікавою є пропозиція басейну біля стадіону "Авангард" - ви сплачуєте 40 гривень, і можете купатися цілий день. Можна в будь-який час вийти і потім прийти знову - платити ще раз не доведеться, у вас буде контрамарка. Тут досить розвинута інфраструктура, є бар, корти, футбольні майданчики, тощо.

Реклама

У Підгорянах можна відвідати критий басейн готелю "Континент". За годину вам доведеться сплатити 100 гривень, і увесь басейн (4х8 метрів) - у вашому розпорядженні. Якщо у вашій компанії більше, ніж 5 чоловік, за кожного наступного треба буде доплачувати по 20 гривень. Попередньо замовити басейн у "Континенті" можна за тел.: 099-554-19-38

Скільки коштують відвідини басейну в Мукачеві? – 01
Реклама
Скільки коштують відвідини басейну в Мукачеві? – 02
Скільки коштують відвідини басейну в Мукачеві? – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно