Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород готується відзначати 1120-ту річницю міста

Ужгород готується відзначати 1120-ту річницю міста
Депутати Закарпатської обласної ради просять Верховну Раду прийняти постанову, якою рекомендувати Кабінету Міністрів України утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів,...

Депутати Закарпатської обласної ради просять Верховну Раду прийняти постанову, якою рекомендувати Кабінету Міністрів України утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів, пов’язаних з відзначенням 1120-річчя Ужгорода.

ВІДЕО ДНЯ

Депутати обласної ради прийняли звернення до Верховної Ради України із проханням прийняти постанову щодо відзначення 1120-річчя заснування адміністративного центру Закарпатської області, - повідомляє прес-служба обласної ради.

«З метою гідної підготовки до відзначення 1120-ї річниці Ужгорода, просимо прийняти постанову Верховної Ради України, якою рекомендувати Кабінету Міністрів України утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів, пов’язаних з відзначенням зазначеної дати, розробити та затвердити план таких заходів, у тому числі вирішити питання щодо їх фінансового та матеріально-технічного забезпечення, а також збереження, реконструкції об’єктів історичної та культурної спадщини міста тощо.

Реклама

Впевнені, що позитивне вирішення цієї проблеми суттєво вплине на соціально-економічний та культурний розвиток міста і краю, збільшення кількості туристів та їх позитивних вражень, дасть можливість зберегти для нащадків історичну унікальність та оригінальність Ужгорода», - йдеться в тексті звернення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно