Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дерматологи області шукають новітні шляхи боротьби зі свербіжем

Дерматологи області шукають новітні шляхи боротьби зі свербіжем

Дерматологи області шукають новітні шляхи боротьби зі свербіжем
На зібранні йшлося про новітні альтернативні шляхи боротьби зі свербіжем. «Застосування альтернативних методів лікування - це важливий аспект у сучасній дерматології. Класичні методи або ті, які ми...

На зібранні йшлося про новітні альтернативні шляхи боротьби зі свербіжем. «Застосування альтернативних методів лікування - це важливий аспект у сучасній дерматології. Класичні методи або ті, які ми мали до цього часу, на жаль, медикаментозні. Це означає або вплив на центральну неровову систему з метою блоку свербіжа усередині, або використання гормональних препаратів назовні шкіри, які мають протисвербіжний ефект, але разом з тим виражений побічний ефект при їх тривалому вживанні», - розповів професор Юрій Андрашко, завідувач кафедри шкірних та венерологічних хвороб УжНУ, головний дерматовенеролог Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

За словами фахівця, свербіж шкіри є дуже часто хронічним пожиттєвим станом і використання ефективних препаратів, але з низьким профілем безпеки, не є стратегічно допустимим. Протиалергічні препарати теж часто просто не діють.

На семінарі закарпатські лікарі обговорили сучасні методи лікування та ознайомилися із існуючою новою технологією, сучасними препаратами, які використовуються з перших днів життя. «Зокрема, це препарати, що містять інноваційну молекулу, яка діє на певні рецептори, які були відкриті у 2004 році, - каже Юрій Андрішко. - А вже у 2007 році американська лабораторія створила спеціальну молекулу, яку помістили у крем». Таким чином значна частка тих, у кого є неприємні симптоми, можуть успішно проходити лікування без побічних ефектів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно