Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Горіхи допоможуть тримати себе у формі цілий рік

Горіхи допоможуть тримати себе у формі цілий рік
У горіхах так багато користі, що ви можете їсти їх кожен день. Цього тижня вчені довели, що 50 грам фісташок щодня знижують рівень холестерину. Макадамія (австралійський горіх) має схожі корисні...

У горіхах так багато користі, що ви можете їсти їх кожен день. Цього тижня вчені довели, що 50 грам фісташок щодня знижують рівень холестерину.

ВІДЕО ДНЯ

Макадамія (австралійський горіх) має схожі корисні для здоров'я властивості, не дивлячись на його високу калорійність. Вживання 13 грамів змішаних різних горіхів щодня може знизити ризик виникнення серцевого нападу на 30 відсотків завдяки жирним кислотам Омега - 3.

Горіхи не тільки допомагають роботі нашого серця, але і попереджають розвиток недоумства і позитивно діють на шкіру. Ось відмінні особливості деяких видів горіхів.

Реклама

Фісташки

В них містяться антиоксиданти - лютеїн і живильні речовини. Виводять холестерин з крові. Калорійність: 280 ккал. в 50 грамах.

Реклама

Макадамія

Містить мононенасичені жири - 85 відсотків (в оливковій олії - 70), корисні для роботи мозку жирні кислоти Омега 3, 6 і 9. Як і фісташки, вони знижують рівень холестерину. Калорійність: 390ккал в 50 грамах.

Волоський горіх

Реклама

Містить речовини, що знижують холестерин, корисну для серця амінокислоту аргінін, фолієву кислоту. Калорійність: 345 ккал в 50 грамах.

Мигдаль

Знижує виникнення серцевих захворювань завдяки вмісту Омега - 3 і рослинного стеролу. Містить вітам Е, що відповідає за розумовий розвиток.Калорійність: 305 ккал в 50 грамах.

Бразильський (американський) горіх

Містить антиоксидант селен, цинк, підтримує імунну систему. Селен і цинк позитивно впливає на роботу передміхурової залози.Калорійність: 343 ккал в 50 грамах.

Кешью

Багатий кальцієм, міддю, магнієм, залізом і олеїновою кислотою. У ньому міститься найменше жирних кислот, ніж у всіх інших.Калорійність: 280 ккал в 50 грамах.

Реклама

Арахіс

Багатий джерелом протеїнів, Вітамінами В1 та В6. Містить також ніацин, що відповідає за діяльність нервової системи. Калорійність: 310 ккал в 50 грамах.

Фундук

Містить хімічні речовини, що запобігають розвитку ракових пухлин. Калорійність: 360 ккал в 50 грамах.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно