Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді пройде традиційний Парад Миколайчиків

В Ужгороді пройде традиційний Парад Миколайчиків
19 грудня, на день Святого Миколая, в Ужгороді традиційно пройде Парад Миколайчиків, конкурс ялинкових прикрас та урочисте запалення вогнів головної закарпатської ялинки. Чим ще запам’ятається гостям...

19 грудня, на день Святого Миколая, в Ужгороді традиційно пройде Парад Миколайчиків, конкурс ялинкових прикрас та урочисте запалення вогнів головної закарпатської ялинки. Чим ще запам’ятається гостям та мешканцям міста цей захід, розповідав сьогодні, 10 грудня, на зустрічі з медійниками лідер руху Миколайчиків, завідувач кафедри туризму УжНУ Федір Шандор.

ВІДЕО ДНЯ

«Крім традиційних заходів, цьогорічне свято поповнилося ще однією цікавою подією – «Письменник за прилавком». Відтак, уже протягом 10 днів закарпатські письменники почергово спілкуються «наживо» зі своїми читачами за прилавком книгарні «Кобзар», - зауважив Ф.Шандор.

Власне щодо самого параду Миколайчиків, то розпочнеться він 19 грудня о 12.00 на Театральній площі. За півгодини до них приєднається сотня дорослих добродіїв та десять колег на велосипедах! Усі разом попрямують із подарунками до міської дитячої лікарні.

Реклама

О 13.00 міський голова «запалить» головну ялинку міста. Ввечері того ж дня – о 17.00 відбудеться конкурс «Книга на Миколая». А закінчаться заходи 20 грудня благодійним аукціоном зі збору коштів на здійснення чергового соціального проекту для дітей.

Як зауважив Федір Шандор, цей захід користується неабиякою популярністю серед гостей міста. До слова, навіть одна з харківських турфірм вже чотири роки поспіль пропонує поїздки на парад Миколайчиків до Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно