Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Варшаві був представлений фільм «Ілюзія щастя» знятий ужгородцями

У Варшаві був представлений фільм «Ілюзія щастя» знятий ужгородцями

У Варшаві був представлений фільм «Ілюзія щастя» знятий ужгородцями
Нещодавно у Варшаві на кінофестивалі 11th The Jan Machulski International Independent Feature Film Festival (МФНХФ ім. Я. Махульського) було представлено українські фільми, серед яких були чотири...

Нещодавно у Варшаві на кінофестивалі 11th The Jan Machulski International Independent Feature Film Festival (МФНХФ ім. Я. Махульського) було представлено українські фільми, серед яких були чотири сюжетні стрічки й одна анімація.

ВІДЕО ДНЯ

МФНХФ ім. Я. Махульського — це один з найважливіших фестивалів незалежного кіно в Польщі.

Під час заходу, крім огляду фільмів, відбулися майстер-класи з монтажу, кіносценарію та режисерського мистецтва. Вхід на всі фестивальні події був безкоштовний.

Реклама

Одною із робіт представлених на фестивалі стала робота короткометражка – «Ілюзія щастя». «Ілюзія щастя»Олега Варфоломеєва – розповідає про зустріч малого бідного хлопчини з підприємцем, власником численних базарних прилавків. Хлопець краде яблуко та втікає від нещадного торгівця. У наступній сцені бачимо того самого чоловіка, що так шкодував дитині яблука, як він спонсорує ноутбук «Apple» талановитим дітям з багатшої сім’ї. Його «благодійність» спостерігає крізь вікно той самий хлопець, що вкрав яблуко. Фільм розповідає не тільки про лицемірство підприємця, він ставить питання: хто щасливіший? Безпритульний хлопчина, який проживає кожен день у пошуках їжі, чи підприємець, який не хоче визволитися від капіталістичної мети збільшення прибутку? Фільм досить цікавий, хоч трохи передбачуваний.

Фільм «Ілюзія щастя» потрапив у програму варшавського фестивалю завдяки рекомендаціям українського кінофестивалю «Wiz-Art», що, в свою чергу, проходив влітку цього року у Львові.

Реклама

Про фільм:

Автор сценарію: В’ячеслав Єгоров

Режисер: Олег Варфоломєєв

Реклама

Оператор: Сергій Варфоломєєв

У головних ролях: Олександр Мерявчік і Ерік Каналош.

Зйомки фільму проходили серпні-вересні 2011 року, а остаточні роботи по монтажу й озвучування почалися в січні 2012 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно