Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іван Різак впевнений у саме вбивстві свого сина, через що звернувся до Віктора Януковича

Іван Різак впевнений у саме вбивстві свого сина, через що звернувся до Віктора Януковича

 Іван Різак впевнений у саме вбивстві свого сина, через що звернувся до Віктора Януковича
Екс-губернатор Закарпаття Іван Різак просить Президента України взяти на особистий контроль справу розслідування звірячого вбивства єдиного сина Олексія. Президенту...

Екс-губернатор Закарпаття Іван Різак просить Президента України взяти на особистий контроль справу розслідування звірячого вбивства єдиного сина Олексія.

ВІДЕО ДНЯ

Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу

Вельмишановний пане Президенте, дорогий Вікторе Федоровичу!

Реклама

Життя знову і знову змушує звертатись до Вас за допомогою. Щиро вдячний Вам за підтримку та співпрацю у 2003-2004 роках, яка дала серйозні зрушення в соціально-економічному розвитку Закарпаття. Схиляю голову перед Вами за людську підтримку мене та моєї сім`ї під час помаранчевого терору. У вересні цього року завершилась повна моя реабілітація за що висловлюю вам глибоку подяку. В ці дні до моєі сім`ї прийшло нове горе - вбивці жорстоко розправилися з моїм єдиним сином Олексієм. Я знайшов порозуміння і підтримку Генерального прокурора України, керівництва МВС, керівництва зовнішньої розвідки, керівництва Адміністрації президента України та Кабінету міністрів України. Проте я не можу знайти ні якого порозуміння в правоохоронних органах Закарпаття, тим більше серед тих, хто мав причетність до помаранчевих репресій у 2005 році. Місцеві правоохоронці не хочуть всебічно і системно проаналізувати справжні причини загибелі сина. Переконливо прошу вас взяти на особистий контроль розслідування цієї справи і допомогти мені встановити єдино правильну причину вбивства мого сина. Вірю у Вашу мудрість, підтримую Вас у Вашій нелегкій роботі і вірю у Ваші нові перемоги, щастя вам і добра.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно