Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті дітей змушували зніматися в порно

На Закарпатті дітей змушували зніматися в порно
Основне завдання спецоперації «Павутина» – виявлення й протидія дитячій порнографії. Інтернет переповнений відеопродукцією порнографічного змісту. А виготовлення та розповсюдження творів...

Основне завдання спецоперації «Павутина» – виявлення й протидія дитячій порнографії. Інтернет переповнений відеопродукцією порнографічного змісту. А виготовлення та розповсюдження творів порнографічного змісту є злочином і карається законом.

ВІДЕО ДНЯ

Долучилися до операції й Іршавські правоохоронці. Декілька років тому в Іршавському районі було порушено кримінальну справу за фактом розповсюдження дитячого порно. Під час літніх канікул діти дружньою компанією пішли відпочивати біля сільського потічка. До них приєднались старші хлопці і запропонували їм стати учасниками відеозйомок порнографічного характеру. Хлопчик, якому судилось зіграти головну роль у такому фільмі, спершу опирався, але потім під тиском погроз таки змушений був пристати на пропозицію своїх старших хлопців. А дівчинці зухвальці запропонували за роботу 20 гривень. Режисери добре проінструктували дітлахів, хто і що повинен робити, навіть показали по мобільному телефону аналогічний відеоролик. Для зйомок використовували звичайну відеокамеру мобільного телефону. Пізніше це відео хлопці розповсюдили серед своїх друзів та знайомих. Вони навіть не замислювались, що їхні дії підпадають під відповідну статтю, оскільки завдали моральної шкоди неповнолітнім. Невдовзі про незаконне кіно дізнались працівники міліції. Учасників зйомок встановили. Дана справа була направлена до суду.

Також два роки тому мешканка Н. одного із сіл на Іршавщині запропонувала неповнолітнім дівчатам добре оплачувану роботу в м. Ужгород. Дівчата, почувши про такі гроші, погодились. Гр. Н. спеціально орендувала квартиру, де мешкали школярки і приймали клієнтів. Інколи юні повії виїжджали на виклик до клієнтів додому або до якогось розважального закладу чи готелю, де на неї вже чекали. Траплялись клієнти, які сплачували за ніч шалені гроші.

Реклама

Хто знає, скільки б це тривало, якби не працівники міліції. Саме вони зупинили дівчат. Гр. Н. вік дівчат не хвилював, вони їй приносили чималий дохід. За рішення Іршавському суду, гр. Н. було засуджено до 3 років умовно, так як на час слідства та розгляду справи у суді вона була вагітною.

- Взагалі, Іршавський район не надто вражений цією бідою, – розповідає начальник Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Лізанець, – але багато дітей зараз мають доступ до мережі Інтернет, на яких розміщена відеопродукція порнографічного характеру. Ця біда більш характерна для великих міст, де в цю індустрію залучають дітей із малозабезпечених сімей. А тому, звертається до батьків з проханням більш звертати увагу на те, з ким дитина спілкується через Інтернет, які саме відвідує сайти.

Реклама

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно