Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді бракує землі для поховань

В Ужгороді бракує землі для поховань
Ужгородський міський голова В. Погорелов створив комісію, яка повинна визначити розмір збитків, заподіяних лісовому господарству, спричинених вилученням земельної ділянки для облаштування нового...

Ужгородський міський голова В. Погорелов створив комісію, яка повинна визначити розмір збитків, заподіяних лісовому господарству, спричинених вилученням земельної ділянки для облаштування нового міського кладовища. Комісію очолив заступник міського голови Володимир Фленько.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо: фахівці стверджують що діючому кладовищу залишилося функціонувати не більш ніж два-три місяці. Тому міська влада повинна терміново вирішити питання з розміщенням нового кладовища. Однак проблема полягає у тому, що в Ужгороді не залишилося вільної землі під розміщення об`єкту такого призначення. Віктор Погорелов вдалося домовитись з керівником Державного агентства України з лісового господарства В. Сівецом про передачу земельної ділянки лісового фонду у власність громади міста з метою розміщення на цій ділянці кладовища.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно