Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні в Ужгороді зіграють Говерла та Динамо

Сьогодні в Ужгороді зіграють Говерла та Динамо
Сьогодні, 30 листопада, на стадіоні «Авангард» в Ужгороді о 16.00 відбудеться футбольний матч «Говерла» (Ужгород) – «Динамо» (Київ). Телетрансляція відбуватиметься на каналі «Футбол». Матч проти...

Сьогодні, 30 листопада, на стадіоні «Авангард» в Ужгороді о 16.00 відбудеться футбольний матч «Говерла» (Ужгород) – «Динамо» (Київ). Телетрансляція відбуватиметься на каналі «Футбол».

ВІДЕО ДНЯ

Матч проти одного з грандів вітчизняного футболу для «Говерли» буде останнім у цьому році. Перебуваючи в зоні вильоту та відстаючи від найближчої команди на 5 очок, ужгородці битимуться лише за перемогу. Адже здобути позитивний результат у матчі проти лідера приємно вдвічі. А тим паче, уболівальники чекають на реабілітацію після поразки в Донецьку, та й у відпустку завжди хочеться піти з хорошим настроєм. Хоча, команда Блохіна в останніх матчах починає набирати ходу, свідченням цього є феєрична перемога над київським «Арсеналом». Так що матч вийде непростим.

Позитивний момент у тому, що в стані нашої команди в загальній групі займаються Олександр Надь та Давід Одонкор. Проте, натомість травмувався його дублер за позицією – Олександр Ситник. Через травми не зможуть допомогти команді Дмитро Бабенко та Єгіше Мелік’ян. Тренерський штаб сподівається, що до матчу буде готовий й центральний захисник Євген Єлісєєв, який теж відновлюється після травми.

Реклама

В стані киян, за інформацією з офіційного сайту «Динамо», до загальної групи долучився колишній гравець «Говерли» Тарас Михалик. На першому тренуванні, після поєдинку з «Арсеналом», був відсутній плеймейкер Мігель Велозу, проте тренери київської команди сподіваються, що сьогодні Мігель зможе вийти на поле в Ужгороді. В обох командах немає дискваліфікованих футболістів.

Історія зустрічей «Говерли» з «Динамо»

Реклама

Загалом команди зіграли між собою 11 матчів, одна перемога належить "Говерлі" (вдома), деcять разів вікторію святкували динамівці. Різниця м’ячів також на користь київського клубу – 7:28 (+21). У рідних стінах «Говерла» забила 6 голів, а пропустила у власні – 10, – повідомляється на сайті ФК «Говерла».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно