Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До суду передано справу кредитної спілки "Централь-Старт"

До суду передано справу кредитної спілки "Централь-Старт"
Завершилося слідство відносно посадових осіб кредитної спілки «Централь-Старт». Днями слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області голові правління та касиру-бухгалтеру було пред'явлено...

Завершилося слідство відносно посадових осіб кредитної спілки «Централь-Старт». Днями слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області голові правління та касиру-бухгалтеру було пред'явлено кінцеве обвинувачення за ч.5 ст.191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб – карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна).

ВІДЕО ДНЯ

23 листопада матеріали кримінальної справи з обвинувальним актом були передані до Ужгородського міськрайонного суду, рішенням якого вищезгадані посадові особи кредитної спілки з 4 жовтня і по сьогоднішній день утримуються під вартою в Закарпатській установі виконання покарань №9, що знаходиться в місті Ужгород.

Нагадаємо, що раніше до правоохоронців звернулося 325 осіб, які є вкладниками згаданої кредитної спілки. Результатом цього стало призначення судово-економічної експертизи згідно висновку якої підтвердилося привласнення головою правлінням та бухгалтером-касиром грошових коштів вкладників даної кредитної спілки на загальну суму 14.990.963 гривень.

Реклама

УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно