Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Особиста гігієна тіла – запорука здоров’я

Особиста гігієна тіла – запорука здоров’я
Одним з найбільш ефективних способів ви повинні захистити себе і інших від хвороби правила особистої гігієни. Гарна особиста гігієна це перший крок до хорошого здоров’я. Звички, такі як миття рук і...

Одним з найбільш ефективних способів ви повинні захистити себе і інших від хвороби правила особистої гігієни. Гарна особиста гігієна це перший крок до хорошого здоров’я. Звички, такі як миття рук і чищення зубів щіткою і зубною ниткою зуби допоможуть зберегти бактерій, вірусів і хвороб на затоку. Практикуючі хороша гігієна тіла також допомагає вам відчувати себе добре про себе, що дуже важливо для вашого психічного здоров’я. Власні особистої гігієни має важливе значення для соціальної взаємодії і зв’язку в професійній арені як люди, які мають низький рівень гігієни (запах, неприємний запах з рота, і т.д.) часто розглядається як неправильне і можуть стикатися з дискримінацією. Кроки нижче, допоможуть вам поліпшити вашу особисту гігієну:

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Особиста гігієна тіла – запорука здоров’я

* Купання щодня: щоденний душ чи повинні ви відчуваєте, шорсткий, чи ні. Регулярні ванни (щоранку і після всіх спортивних заходів) допомагає тримати вас чистим, свіжим і без запаху. Частка тіла Крім того, важливо забезпечити шкіру омолоджує себе, як очищення ваших рук, ніг і тулуба буде лущитися мертвого, сухість шкіри і допомагають шкірі залишатися здоровою і свіжою, та перешкоджатиме прищі, плями та інші виверження шкіри . Крім того, не поділитися своїм рушником і мити їх на регулярній основі.

Реклама

* Мийте руки: мийте руки після відвідування туалету, перед прийняттям або їжі, після контакту з собаками та іншими домашніми тваринами, після поводження із сміттям, і після кашлю або чхання (або якщо ви були навколо, хто кашляє або холодної), проходить довгий шлях до запобігання розповсюдженню бактерій та вірусів. У більшості випадків, особливо застуда і гастроентерит, були спіймані ви кладете руки немиті, які потрапили на їх до рота. Руки і зап’ястя повинні бути вимиті з милом і чистою водою, використовуючи кисть, якщо ваші нігті брудні. Висушіть руки з чимось чистим і сухим, таких, як паперові рушники.

* Обрізати нігті: Ведення пальцем і нігті жилованої і в хорошій формі дозволить запобігти такі проблеми, як повісити нігтів (при вільній смузі мертвої шкіри висить від краю нігтя) і інфікованих місць для нігтів. Якщо можливо, обрізати їх щотижневі і кисті їх щодня з милом, щоб не бруду або залишків залишається під нігтів. Нігті повинні бути обрізані прямо поперек і злегка закруглені на кінцях а нігті на ногах повинні бути обрізані навпростець. Найкращий час для скоротити ваші нігтів після купання, коли вони стають м’якими і легко обрізати. Це також гарна ідея зволожує нігті і кутикули регулярно.

Реклама

* Практика гігієни порожнини рота: рот частини тіла найбільш схильні до збирання шкідливих бактерій і створення інфекцій. Останні дослідження показали тісний зв’язок між хворобами ясен і звуження артерій (процес, відомий як атеросклероз), які можуть призвести до серцевих нападів і інсультів. Дослідники вважають, що бактерії, що викликає захворювання ясен може залишити заражений ясен людей і потрапляти в кровотік, активація імунної системи і робить їх стінах артерій запалюються і звузилися. Інша теорія говорить, що бактерії потрапляють в кров і надає безпосередньо до жирових відкладень, які вже є в артеріях людини, що призводить до подальшого звуження. Щоб звести до мінімуму накопичення бактерій у роті (що може викликати карієс зубів і хвороби ясен), почистити зуби Atleast два рази на день і ниткою щодня. Це також допоможе запобігти неприємний запах з рота. Заміна щітки (після 3-4 місяців, або коли щетина стала не у формі) також має важливе значення для гігієни порожнини рота. Нова зубна щітка вільної від мікробів і зубного нальоту. Спробуйте зберігати зубну щітку в місці, де він може легко сухою. Для того, щоб мати і підтримувати гігієну порожнини рота, дуже важливо відвідати стоматолога не рідше одного разу на шість місяців.

* Подбайте про своє волосся: Мийте волосся принаймні кожні два дні важливо тримати ваші волосся і шкіру голови, здоровим і в хорошій формі. Якщо ви страждаєте від вошей і лупи, а потім вжити необхідних заходів в найкоротші терміни. Крім того, важливо, що ви отримаєте стрижку часто для здорового волосся. Чим довше ви будете чекати, щоб отримати стрижку, тим більш тендітною і ламкою волосся може стати, особливо якщо він більший.

* Чистота одягу Одяг: Носіть свіжий комплект одягу як можна частіше. Dirty одягу є джерелом забруднення і може призвести до дуже серйозних шкірних захворювань, якщо носити знову і знову, без промивання їх. Крім того, спробуйте носити чисті шкарпетки кожен день (особливо після спортивних заходів), так як тримати ноги сухими і не вонючий. Одяг та постільна білизна на регулярній основі, тим довше ви їх очищення smellier вони стають. Гарні гігієнічні звички легко почати і зберегти, і найбільш ефективних способів захистити себе та інших від багатьох хвороб.

Реклама

Надія Сідун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно