Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іван Бушко "наїхав" на Івана Балогу через порядок денний

Іван Бушко "наїхав" на Івана Балогу через порядок денний
У п'ятницю, 16 листопада, на черговому засіданні Закарпатської обласної ради, під час розгляду питання про надання земельних угідь у користування мисливським організація краю, представник фракції...

У п'ятницю, 16 листопада, на черговому засіданні Закарпатської обласної ради, під час розгляду питання про надання земельних угідь у користування мисливським організація краю, представник фракції Партії регіонів в облраді та віце-губернатор Іван Бушко захотів "висловити зауваження" до Івана Балоги як голови обласної ради.

ВІДЕО ДНЯ

Справа в тому, що порядок денний, розданий депутатам за кілька хвилин до початку роботи сесії, а також традиційна підбірка проектів рішень дещо відрізнялася від реального перебігу справ та питань на засіданні. Назви мисливських товариств у порядку денному та тих, що звучали уже на самому засіданні облради суттєво відрізнялися. Відповідно, депутати у певний момент просто перестали розуміти, за що ж вони насправді голосують.

Подейкують, що така плутанина не була випадковою: враховуючи, що земельні угіддя, які сьогодні роздавалися мисливським товариствам згодом можуть бути використані не зовсім законним чином та принести чималі прибутки їх орендарям, ця плутанина і справді викликала чимало запитань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно