Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород повністю готовий до опалювального сезону

Ужгород повністю готовий до опалювального сезону
Вчора на брифінгу міський голова повідомив про повну готовність медичних та освітніх закладів Ужгорода до опалювального сезону. В медичних закладах, де температура нижча за норму, увімкнено...

Вчора на брифінгу міський голова повідомив про повну готовність медичних та освітніх закладів Ужгорода до опалювального сезону. В медичних закладах, де температура нижча за норму, увімкнено опалення.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема в перинатальному центрі, дитячій лікарні, та лікарнях обласного значення. Водночас, згідно з розпорядженням міського голови, в навчальних закладах опалення має бути ввімкненим, якщо температура в приміщеннях нижча за 17 градусів тепла.

Інформація про температурний режим у закладах освіти надходить до аварійної служби щодобово безпосередньо від керівників цих закладів, що дає можливість відстежувати ситуацію з теплом у навчальних приміщеннях. На даний момент лише в ліцеї "Інтелект" та ЗОШ № 13 температура близько 15 градусів тепла. У цих навчальних закладах дозволено ввімкнути опалення. У решті — зберігається температура 17—18 градусів тепла, а подекуди 19—23.

Реклама

У лінгвістичній гімназії завершується встановлення нових радіаторів та нової системи теплопостачання. За період осінніх канікул до 4 листопада всі роботи в цьому закладі з ремонту системи опалення буде завершено.Інші державні та обласні установи, які знаходяться на території міста, підготовлені до зимового періоду. Дозволено опалювати гуртожитки університету, йде подача гарячої води. Житловий сектор, у тому числі і квартири в багатоповерхівках, користується автономним опаленням.

Проблема залишилася із будівлею Ужгородської філії Нацбанку, керівництво якого протягом року не вирішило питання автономного опалення в установі, хоча керівника обласного Управління НБУ пана Коляска було заздалегідь повідомлено про це. Останній, у свою чергу, всю відповідальність за відсутність тепла у приміщенні відділення банку намагається перекласти на міську владу.

Реклама

Між тим за останній місяць у майже 200 квартирах ужгородців із соціально незахищених верств населення було встановлено автономне опалення.

Тож, як зазначив міський голова, Ужгород на 100 відсотків готовий до опалювального сезону.

Ужгородська міська рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно