Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка Ангеліна Моняк веде погоду на телеканалі "Тоніс" (ВІДЕО)

Закарпатка Ангеліна Моняк веде погоду на телеканалі "Тоніс" (ВІДЕО)

Закарпатка Ангеліна Моняк веде погоду на телеканалі "Тоніс" (ВІДЕО)
З 1 вересня прогноз погоди на телеканалі Tonis почала вести фіналістка телевізійного вокального шоу "Голос країни", ужгородка Ангеліна Моняк. Для Ангеліни це перший досвід роботи на телебаченні, і...

З 1 вересня прогноз погоди на телеканалі Tonis почала вести фіналістка телевізійного вокального шоу "Голос країни", ужгородка Ангеліна Моняк.

ВІДЕО ДНЯ

Для Ангеліни це перший досвід роботи на телебаченні, і перший у якості ведучої. «Робота на телеканалі Tonis дає мені можливість працювати і навчатися в Києві. Я вважаю, що саме українська оперна школа співу буде найкращою основою для формування мене, як професіоналу", – зазначила Ангеліна, про яку в процесі шоу говорили вже як про практично готову студентку консерваторії при Маріїнському театрі, що у Санкт-Петербурзі (Росія). Сама дівчина мріяла про європейську сцену та навчання в Італії.

"Ми хочемо розвивати цей проект з використанням унікальних можливостей Ангеліни, адже вона – дуже талановита дівчина, – вважає генеральний директор телеканалу Tonis Олександр Бутко.

Реклама

Програма виходить 5 разів на день і надає інформацію про погодні умови в Україні, а також на курортах України і світу.

21-річна Ангеліна Моняк народилася в Ужгороді у родині робітників. Ще з раннього дитинства вона уявляла себе співачкою на сцені. Згодом спеціалісти дійсно виявили у неї колоратурне мецо-сопрано. У 19 років вона почала професійно займатися співом в музичному училищі Ужгорода. На початку 2012 року Ангеліна взяла участь у всеукраїнському вокальному шоу на телеканалі 1+1, де посіла друге місце.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно