Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Косоні вшанували героїв Угорської революції

У Косоні вшанували героїв Угорської революції
У вівторок, у селі Косонь Берегівського району відбулися урочистості з нагоди 56-ї річниці революції в Угорщині. З цієї нагоди біля меморіальної дошки, що знаходиться на стіні місцевої сільської...

У вівторок, у селі Косонь Берегівського району відбулися урочистості з нагоди 56-ї річниці революції в Угорщині. З цієї нагоди біля меморіальної дошки, що знаходиться на стіні місцевої сільської школи, зібралися представники районної влади, голови навколишніх сіл, а також поважні гості: консул Угорщини в Берегові доктор Єва Ямбок, кандидати у народні депутати України від Партії регіонів Іштван Гайдош та Вячеслав Шутко.

ВІДЕО ДНЯ

- Революція в Угорщині 1956 року була першим поштовхом у Європі до скинення тоталітарного імперського режиму, – прокоментував у своєму виступі Вячеслав Ласлович. –. Завдяки подвигу угорських героїв-революціонерів сьогоднішня Європа, в тому числі і Україна, живуть у демократичному світі. Дуже приємно, що такі заходи відбуваються і на Україні: це доводить міцну дружбу наших народів, толерантність у їх взаємовідносинах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно