Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті навчаться краще захищати права громадян у судах

На Закарпатті навчаться краще захищати права громадян у судах

На Закарпатті навчаться краще захищати права громадян у судах
Юристи зі всіх регіонів України зустрінуться в місті Ужгороді для пошуку найкращих шляхів посилення захисту малозабезпечених громадян у судах та надання ефективної безоплатної правової допомоги....

Юристи зі всіх регіонів України зустрінуться в місті Ужгороді для пошуку найкращих шляхів посилення захисту малозабезпечених громадян у судах та надання ефективної безоплатної правової допомоги. Представники неурядових громадських організацій та судової гілки влади обговорять можливості співпраці щодо представництва інтересів громадян у цивільних справах у судах та наданні якісних безоплатних правових послуг.

ВІДЕО ДНЯ

Зібрання відбудеться в рамках проведення Восьмої квартальної зустрічі проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна» спільно з Міністерством юстиції України та Головним управлінням юстиції в Закарпатській області.

Учасники конференції є членами Всеукраїнської коаліції з надання безоплатної правової допомоги, що надає безоплатну правову допомогу в трьох сферах права: у сфері охорони здоров’я, в сфері трудових відносин та в сфері захисту права власності. Діяльність Всеукраїнської Коаліції підтримується Проектом USAID «Правова країна» з метою покращення доступу громадян до правосуддя через забезпечення можливості отримати якісні правові послуги.

Реклама

Офіційну частину заходу відкриють заступник директора Департаменту – начальник Управління координації правової роботи та правової освіти Департаменту реєстрації та систематизації нормативних актів, правоосвітньої діяльності Міністерства юстиції України пані Оксана Юхта, технічний директор компанії Менеджмент Сістемс Інтернешнл пані Еллен Сітс, начальник Головного управління юстиції в Закарпатській області Петро Ільницький, директор Проекту USAID «Правова країна» пані Інна Топал, суддя апеляційного суду Закарпатської області Ганна Фазикош, представники Управління охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації, Державної інспекції праці Закарпатської області, міського управління земельних ресурсів.

«Покращуючи якість надання правових послуг, потрібно докласти спільних зусиль щодо підвищення інформування громадян про існування ефективної безоплатної правової допомоги в Україні», переконана Директор Проекту USAID «Правова країна» Інна Топал.

Реклама

Під час конференції члени Коаліції обговорять останні зміни у системі вітчизняного судочинства з метою забезпечення кращого доступу громадян до правосуддя, проаналізують основні питання, які виникають при зверненні громадян до суду. Основними темами дискусії також стануть: сучасний стан ринку праці в Україні, вирішення проблеми працевлаштування соціально незахищених верств населення, взаємодія громадських організацій із судами для успішного захисту прав та інтересів громадян.

Учасники конференції також ознайомляться з діяльністю місцевих громадських організацій, що надають безоплатну правову допомогу, на прикладі центру правової допомоги Благодійного фонду «Розвиток» (м. Мукачеве) та з діяльністю громадських приймалень в системі органів юстиції на прикладі громадської приймальні Головного управління юстиції в Закарпатській області (м. Ужгород).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно