Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбудеться «Золота осінь – 2012»

В Ужгороді відбудеться «Золота осінь – 2012»
З метою задоволення попиту населення на сільськогосподарську продукцію за цінами виробника, залучення широкого кола підприємств та виробників до участі в обласних сільськогосподарських ярмарках 13,...

З метою задоволення попиту населення на сільськогосподарську продукцію за цінами виробника, залучення широкого кола підприємств та виробників до участі в обласних сільськогосподарських ярмарках 13, 20 та 27 жовтня 2012 року у місті Ужгород (вул.Фединця) проходитимуть обласні сільськогосподарські ярмарки «Золота осінь – 2012».

ВІДЕО ДНЯ

До участі у ярмарках запрошуються сільськогосподарські товариства, фермерські господарства і приватні підприємства, підприємства переробної та харчової промисловості, споживчої кооперації з метою реалізації у широкому асортименті овочів, фруктів, картоплі, плодоовочевої консервної продукції, вин виноградних, продукції м’ясо-молочних галузей, живої риби, громадського харчування.

За детальною інформацією щодо участі у ярмарках звертатися до головного управління агропромислового розвитку Закарпатської ОДА за тел. (03122) 3 53 68, 0505195532.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно