Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віктор Щадей прокоментував своє звільнення

Віктор Щадей прокоментував своє звільнення
Віктор Щадей упевнений: він, як людина опозиційних поглядів, провладну більшість у міській раді не влаштовував, а значить, його звільнення – цілком логічне завершення роботи на посаді...

Віктор Щадей упевнений: він, як людина опозиційних поглядів, провладну більшість у міській раді не влаштовував, а значить, його звільнення – цілком логічне завершення роботи на посаді секретаря.

ВІДЕО ДНЯ

Про це Віктор Щадей розповів сьогодні, коментуючи голосування за його звільнення з посади секретаря Ужгородської міської ради. «Те, що сталося – це, в принципі, логічно. Бо ж посада секретаря напряму залежить від депутатської більшості. Коли мене обирали, була більшість, сформована демократичними силами. Сьогодні ми всі бачимо, що в міській раді утворилась більшість міського голови і Партії регіонів. Зрозуміло, що я їх не влаштовував на посаді секретаря. Відтак, вони поставили питання про те, щоб зняти мене з посади, проголосували своєю більшістю і відставили», – розповів Віктор Щадей. При цьому припустив, що в найближчому майбутньому посаду секретаря, ймовірніше за все, посяде хтось із партійним квитком Партії регіонів: «Хто це буде – хай вирішують самі, я ж сконцентруюсь на роботі депутатській і на журналістиці».

Міський голова Віктор Погорєлов, у свою чергу, повідомив, що Віктор Щадей написав заяву з власного бажання: «Ми з Щадеєм пропрацювали більш як два роки. У нього трохи інші погляди, ніж у мене, може, в мене трохи застарілі… Після написання ним заяви ми з ним кілька раз зустрічались, говорили, він казав, що йому буде краще працювати в залі, з громадськістю. Тут він був обмежений як бюрократ». Відтак, подякував тепер вже колишньому секретарю «за мужність і витримку». І припустив, що "в житті буде ще багато випадків, коли ми допомагатимемо один одному".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно