Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді незаконно змінюють ще один історичний фасад

В Ужгороді незаконно змінюють ще один історичний фасад
Днями в центрі Ужгорода, на вулиці Корятовича, 7 почалися чергові самовільні неузгоджені зміни фасаду будинку. Наразі будівля в історичному центрі міста обшивається композитною плитою...

Днями в центрі Ужгорода, на вулиці Корятовича, 7 почалися чергові самовільні неузгоджені зміни фасаду будинку. Наразі будівля в історичному центрі міста обшивається композитною плитою "Есobond".

ВІДЕО ДНЯ

Громадськість звернулася за роз'ясненнями до головного архітектора обласного центру Олександра Шеби, який в свою чергу зауважив, що жодних проектів на реконструкцію він не погоджував.

«Ніяких проектів по фасаду приміщення на вулиці Корятовича, 7 я не затверджував. Вкотре наголошую, що будь-які перетворення, ососбливо це стосується центру міста, повинні бути узгоджені з Управлінням архітектури та містобудування, а у нас чомусь все відбувається у зворотньому прорядку – спочатку починаюь реконструкцію, а потім згадують про погодження» - зазначив Шеба.

Реклама

Громадськість обурена зухвалістю підприємців, які нехтують архітектурним середовищем. Кілька ужгородських дизайнерів зголосилися безкоштовно розробити проект цілісної реставрації фасаду на Корятовича, 7 та висловили сподівання, що самовільні роботи будуть зупинені.

Нагадаємо, що напередодні дня міста громадські активісти написали звернення до міської влади з пропозицією проголосити 2013 рік роком відновлення архітектури.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно