Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородця затримали за розбій

Ужгородця затримали за розбій
30 вересня в чергову частину зателефонували з лікарні та повідомили, що близько 08:15 год ранку каретою швидкою допомоги з вул.Минайської було доставлено молодого чоловіка з тілесними ушкодженнями. У...

30 вересня в чергову частину зателефонували з лікарні та повідомили, що близько 08:15 год ранку каретою швидкою допомоги з вул.Минайської було доставлено молодого чоловіка з тілесними ушкодженнями. У хлопця була важка травма голови. Перед операцією потерпілий лише встиг назвати своє ім’я.

ВІДЕО ДНЯ

Для з’ясування звідки у молодика тілесні ушкодження, оперативний черговий одразу направив на місце події слідчо-оперативну групу.

Прибувши на вулицю Минайську, правоохоронці зайнялися збором інформації та встановленням можливих свідків пригоди. Оскільки це був недільний ранок, то очевидців встановити не надалось можливим.

Реклама

Залишалось чекати, що операція пройде успішно і 26-річний потерпілий розкаже всі подробиці. Як тільки лікарі повідомили про те, що хлопець отямився і може говорити, до нього навідались оперативники.

Як пояснив молодик, сам він проживає у Перечині, а напередодні він приїхав в Ужгород, де і познайомився із таким собі місцевим парубком Іваном. Знайомство вирішили продовжити за чаркою. Після випитого між ними виник конфлікт. В ході сварки Іван ударив його в обличчя і той, не втримавши рівновагу, впав на асфальт, ударившись головою. Як розвивалися події далі він не пам’ятає. Але зауважив, що у нього пропали мобільний телефон та гроші.

Реклама

Тепер перед оперативниками постала задача встановити особу кривдника. Спочатку міліціонери надали потерпілому для перегляду ряд фотографій, а оскільки Іван був раніше судимий, то в одній із них перечинець впізнав Івана.

Відтак, співробітники карного розшуку того ж дня затримали 31 – річного ужгородця. Чоловік навіть і не здогадувався, що на нього так швидко «вийдуть». Наразі він затриманий і йому інкримінують розбій.

Людмила Феєр, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно