Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Не бажаючи розплачуватись, чоловік влаштував в кафе сварку

Не бажаючи розплачуватись, чоловік влаштував в кафе сварку
На пульт централізованого спостереження центру технічної охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з об’єкта, що охороняється. Міліцію викликав 30-річний...

На пульт централізованого спостереження центру технічної охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з об’єкта, що охороняється. Міліцію викликав 30-річний приватний підприємець, який повідомив, що у кафе, яке він арендує, спричинив сварку, погрожував фізичною розправою та не розрахувався за замовлення. Власник даного закладу. Орендодавець зайшов у приміщення кафе наче для вирішення поточних питань. Однак між чоловіками виникли непорозуміння, відтак вважаючи, що право власності надає вседозволеність, власник закладу почав поводити себе агресивно. Орендар вирішив не чекати подальшого розгулу емоцій «колеги» і натиснув тривожну кнопку ДСО. Правоохоронці вмить прибули на місце виклику. Спір між чоловіками владнали на місці.

ВІДЕО ДНЯ

Того ж дня телефоном до Чопського міськвідділу міліції невідома особа звернулася з інформацією про сильний шум та крики в одному з будинків по вулиці Туряниці. Найближчим до нього опинився наряд ДСО. Міліціонерами було встановлено, що за вказаною адресою мала місце сімейна сварка між сином та матір’ю. Правоохоронцям вдалося примирити неспокійних родичів.

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно