Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець забив дружину до смерті

Закарпатець забив дружину до смерті
29 жовтня мешканець села Богдан виявив у власній домівці труп соєї матері 1970 р. н. Міліціонери, що виїхали на місце пригоди, спочатку не виявили ознак насильницької смерті. Однак після проведення...

29 жовтня мешканець села Богдан виявив у власній домівці труп соєї матері 1970 р. н. Міліціонери, що виїхали на місце пригоди, спочатку не виявили ознак насильницької смерті. Однак після проведення судово-медичної експертизи, у загиблої були виявлені тілесні ушкодження у вигляді тупої травми черева, переломів двох ребер зліва, розриву селезінки. Медики констатували, що причиною смертів став гіповолемічний шок (крововтрата).

ВІДЕО ДНЯ

Вжитими заходами працівниками карного разшуку встановлено, що тілесні укодження жінці заподіяв її чоловік, працівник одного із Держлісництв.

28 вересня, о 21:00 він прийшов з роботи і побачив, що жінка перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Між ними виникла сварка, під час якої чоловік наніс дружині декілька ударів руками по голові, а після її падіння – ногами по тулубу. Після чого він спокійно пішов на роботу.

Реклама

Про смерть дружини чоловік довідався від сина, який виявив труп і зателефонував йому. Вбивцю затримано. Міліціонери продовжують з’ясовувати обставини трагедії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно