Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Велопараді дівчат оберуть найоригінальнішу учасницю

На Велопараді дівчат оберуть найоригінальнішу учасницю
22 вересня в Ужгороді відбудеться Велопарад Дівчат. Дрес код - сукня, підбори, ваші сіті байки з корзинами та квітами, гарна зачіска та піднесений настрій. Цього разу ми покажемо наскільки на...

22 вересня в Ужгороді відбудеться Велопарад Дівчат. Дрес код - сукня, підбори, ваші сіті байки з корзинами та квітами, гарна зачіска та піднесений настрій.

ВІДЕО ДНЯ

Цього разу ми покажемо наскільки на велосипеді можна виглядати жіночно, стильно та елегантно. А ще на собі треба мати щось червоного колору - сам велосипед, щось з аксесуарів чи одягу.

Збір учасниць та фотографування на память відбуватиметься на площі Театральній, о 15.30. А о 16.00 стартуємо. Маршрут пролягатиме з Площі Театральної - Пішохідний міст - Київська Набережна - Транспортний міст - Набережна Незалежності з заїздом до Площі Народної - знову виїзд на Набережній Незалежності - Корзо та Театральна.

Реклама

Формат велопараду передбачає зупинки учасниць в різних місцях та неформальне спілкування, тому з собою можна в корзинці на велосипеді мати печиво та чаю, плед для сидіння на траві.

Після завершення велопараду учасниці (за бажанням) відвідають ужгородські кафе які встановили біля себе велопаркову. Там ми скуштуємо неперевершеної ужгородської кави та подаруємо закладам спеціальну наліпку на двері Bike Friendly. Таким чином ми подякуємо власникам кафе за піклування про велоклієнтів. (перелік кафе буде згодом).

Реклама

Водночас, серед учасниць Велопараду організатори проведуть конкурс на найоригінальніший образ. Переможниця отримає в подарунок сертифікат на професійну фотосесію. Тому проявляйте свою фантазію.

Оскільки це виключно велопарад для жіночої половини людство, то чоловіки не зможуть прийняти участі в заїзді. Звісно, вийнятком можуть стати ті представники чоловічої статі, які повністю дотримаються нашого жіночого ДРЕС КОДУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно