Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Росіянин на "Крайслері" перевозив молдованку на майже п’ять кілограмів наркотиків

Росіянин на "Крайслері" перевозив молдованку на майже п’ять кілограмів наркотиків

Росіянин на "Крайслері" перевозив молдованку на майже п’ять кілограмів наркотиків
Митники спільно з прикордонниками та працівниками СБУ виявили факт незаконного переміщення через митний кордон України 4,4 кг наркотичної речовини. До пункту пропуску «Гоптівка» прибув автомобіль...

Митники спільно з прикордонниками та працівниками СБУ виявили факт незаконного переміщення через митний кордон України 4,4 кг наркотичної речовини.

ВІДЕО ДНЯ

До пункту пропуску «Гоптівка» прибув автомобіль під керуванням громадянина Російської Федерації, а в якості пасажира прямувала громадянка Молдови. Вони самостійно обрали спрощену форму митного контролю у вигляді «зеленого коридору», і цим самим заявили про відсутність у них предметів, обмежених або заборонених до переміщення через митний кордон України.

Проте при проведенні митного огляду авто та багажу в боксі поглибленого огляду в запасному колесі авто шляхом розрізання ската, у порожнині між колісним диском та шиною, було виявлено вісім брикетів округло-продовгуватої форми, запакованих в поліетилен зеленого кольору і обгорнутих клейкою стрічкою, котрі були розташовані вздовж усієї довжини кола запасного колеса. При цьому був застосований службовий собака митниці Зінгер-Брют.

Реклама

Вищезазначені брикети мали характерний запах. Громадяни заперечили належність цих пакетів їм, а також відмовились від дачі пояснень.

За даним фактом посадовими особами митниці складено протокол про порушення митних правил за ст. ст. 471 Митного кодексу України «порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю» та ст. 483 «переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю».

Реклама

За протоколом огляду місця події матеріали справи, виявлену речовину рослинного походження та автомобіль «Крайслер-300» вилучено співробітниками Служби безпеки України.

Прес-служба Державної митної служби України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно