Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські прикордонники затримали нелегалів з Молдови

Чопські прикордонники затримали нелегалів з Молдови
Минулими вихідними прикордонники відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону припинили спробу незаконного перетину кордону двома особами без документів. У даному випадку правопорушників на...

Минулими вихідними прикордонники відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону припинили спробу незаконного перетину кордону двома особами без документів. У даному випадку правопорушників на світанку виявив прикордонний наряд.

ВІДЕО ДНЯ

В результаті проведених заходів з пошуку правопорушників, вже за 10 хвилин на відстані близько 250 метрів від лінії державного рубежу зі Словацькою Республікою, після подолання загороджувального паркану, було затримано двох чоловіків. Як повідомили затримані, вони є громадянами Республіки Молдова і на час затримання не мали при собі жодних документів, що могли б посвідчити їхні особи. Прямували чоловіки до однієї з країн Євросоюзу.

В результаті затримання правопорушники були доставлені до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Реклама

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно