Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпаття відвідала делегація з Полісся в рамках угоди про співпрацю

Закарпаття відвідала делегація з Полісся в рамках угоди про співпрацю

Закарпаття відвідала делегація з Полісся в рамках угоди про співпрацю
14 вересня, в рамках Угоди про співпрацю між Волинською та Закарпатською обласними радами на Закарпаття прибула офіційна делегація з Полісся на чолі з першим заступником голови обласної ради Юрієм...

14 вересня, в рамках Угоди про співпрацю між Волинською та Закарпатською обласними радами на Закарпаття прибула офіційна делегація з Полісся на чолі з першим заступником голови обласної ради Юрієм Лобанем.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до підписаного документа, сторони обмінюються досвідом роботи, розвивають довгострокові та всебічні зв’язки у сфері духовності та культурної спадщини, захисту навколишнього середовища, освіти, молодіжної політики тощо.

Керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович за дорученням голови ради Івана Балоги привітав поважних гостей, які завітали в облраду, побажав їм яскравих вражень від Закарпаття та підкреслив, що нинішня зустріч – чергове підтвердження правильності обраних шляхів співпраці, яка стане ще одним поштовхом для її зміцнення. Відтак розповів про склад крайової ради, депутатські комісії і фракції, пріоритетні питання діяльності, міжрегіональні і міжнародні взаємозв’язки, а також про унікальне мирне співіснування багатьох націй і народностей на теренах краю, їхні традиції тощо.

Реклама

Волинські гості зі свого боку коротко інформували про діяльність їхньої облради та її щирі наміри зміцнювати дружні стосунки зі своїми партнерами в ім’я добробуту самоврядних громад.

Відтак сторони обмінялись думками та досвідом роботи органів місцевого самоврядування, пам’ятними сувенірами, ознайомилися з умовами діяльності депутатів та виконавчого апарату ради.

Реклама

Сьогодні делегація ознайомилася також з окремими туристичними та соціальними об’єктами Ужгородщини, взяла участь в ХІ Міжнародній виставці-ярмарку «Турєвроцентр – Закарпаття 2012», а завтра навідається в місто над Латорицею, де, окрім іншого, долучиться до свята Меду, що проходитиме на площі Миру. А потім побуває на мальовничій Міжгірщині, її перлині – Синевирському озері.

Прес-служба обласної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно