Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка-інвалід постраждала в ДТП на Великоберезнянщині

Жінка-інвалід постраждала в ДТП на Великоберезнянщині
Днями в Перечинський райвідділ міліції зателефонував черговий лікар Великоберезнянської районної лікарні та повідомив, що каретою швидкої медичної допомоги до них доставлено жительку села Малий...

Днями в Перечинський райвідділ міліції зателефонував черговий лікар Великоберезнянської районної лікарні та повідомив, що каретою швидкої медичної допомоги до них доставлено жительку села Малий Березний, інваліда дитинства 1-ї групи, з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості. Потерпілу жінку було госпіталізовано в хірургічне відділення районної лікарні, та, на жаль, врятувати її життя не змогли.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронцям стало відомо, що жінка з дитинства пересувалася тільки на інвалідному візку. Аби купити хоч якісь харчі чи інші необхідні в хаті речі, зверталася часто і до односельців. В той день візок з жінкою по краю дроги теж штовхав сусід, але як показала експертиза, чоловік був напідпитку. Вони поверталися уже додому, коли раптом автомобіль, що проїздив поруч, наїхав на візок. Від сильного удару візок перекинувся, жінка з численними травмами опинилася на дорозі.

На жаль від свого супутника небога не дочекалася допомоги, бо той не міг отямитися, та й не зрозумів, що ж сталося. Рішуче діяв водій легковика. Зупинивши авто, миттю кинувся допомагати потерпілій, але зрозумівши, що ситуація надто серйозна, визвав швидку допомогу. Чи то інвалідну коляску було скеровано на проїжджу частину дороги, чи водій автомашини не впорався з керуванням, з’ясовує слідство. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 ч. 2 КК України.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно