Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівник міліції незаконно привласнив документи на "Volkswagen Toureg"

Працівник міліції незаконно привласнив документи на "Volkswagen Toureg"

Працівник міліції незаконно привласнив документи на "Volkswagen Toureg"
Прокуратурою м. Ужгорода 7 вересня порушена кримінальна справа стосовно колишнього старшого дізнавача відділу дізнання Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області за фактом заволодіння...

Прокуратурою м. Ужгорода 7 вересня порушена кримінальна справа стосовно колишнього старшого дізнавача відділу дізнання Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області за фактом заволодіння офіційними документами на автомобіль марки «Volkswagen Toureg» та зловживання службовим становищем шляхом (ч. 1 ст. 357 та ч. 3 ст. 364 КК України - законодавством передбачене покарання за ці злочини у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна).

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією прокурора м. Ужгород Івана Штефанюка, встановлено, що вже колишній старший дізнавач відділу дізнання Ужгородського МУ ГУМВС у жовтні 2009 року порушив кримінальну справу за фактом підробки та використання громадянином Словаччини підробленого доручення для переміщення через кордон України автомобілю марки «Volkswagen Toureg». Авто у словака вилучили. Відтак, дазнавач,зловживаючи своїм службовим становищем, провів незаконну виїмку автомобіля із митного поста «Ужгород» Чопської митниці і, не відправивши його для зберігання на штрафмайданчик, ввірив, невстановленим особам.

Таким чином, через злочинні дії старшого дізнавача, даний автомобіль не було реалізовано і держбюджет недоотримав понад 215 тис. грн.

Реклама

Вказану кримінальну справу для провадження досудового слідства направлено старшому слідчому прокуратури міста Ужгорода, а хід досудового слідства прокуратурою Закарпатської області взято на контроль.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно