Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині з’явиться ще одна прийомна сім’я

На Рахівщині з’явиться ще одна прийомна сім’я
Минулого тижня, при заступнику голови райдержадміністрації Олександру Томашуку, відбулася нарада про влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до прийомних сімей. На...

Минулого тижня, при заступнику голови райдержадміністрації Олександру Томашуку, відбулася нарада про влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до прийомних сімей.

ВІДЕО ДНЯ

На території Рахівського району функціонує 7 прийомних сімей, в які влаштовано та виховуються 12 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На нараді піднімалися питання щодо виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забеспечення прийомних батьків за надання соціальних послуг, дотримання умов договору, проходження медичного огляду та оздоровлення дітей влітку 2012 року.

Реклама

Також, обговорювали питання про утворення нової прийомної сім’ї в м. Рахів, згідно розпорядження голови райдержадміністрації від 03.09.2012 року № 346, "Про утворення прийомної сім’ї та влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, на спільне проживання та виховання".

Рахівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно