Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградові закладено капсулу під будівництво котеджного комплексу

У Виноградові закладено капсулу під будівництво котеджного комплексу

У Виноградові закладено капсулу під будівництво котеджного комплексу
У вівторок, 4 вересня, у Виноградові закладено символічну капсулу під будівництво сучасного котеджного комплексу. Урочистості з цієї нагоди відвідали голова обласної адміністрації Олександр Ледида та...

У вівторок, 4 вересня, у Виноградові закладено символічну капсулу під будівництво сучасного котеджного комплексу. Урочистості з цієї нагоди відвідали голова обласної адміністрації Олександр Ледида та його перший заступник Іван Бушко, директор «ВЕТ Аутомотив Україне» Еверс Йорг, постійний заступник посла Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анке Фельдгаузен, керівник офісу німецького економічного представництва Маркус Александр.

ВІДЕО ДНЯ

Ініціатором будівництва житла для своїх найуспішніших працівників виступило підприємство «ВЕТ Аутомотив Україне», яке є одним з найпотужніших іноземних інвесторів в Україні.

Новий житловий комплекс планують звести упродовж двох наступних років. Помешкання тут отримають більше двох десятків працівників заводу. Комплекс будуватимуть з використанням енергозберігаючих технологій, тож він відповідатиме найкращим зразкам європейського житла:

Реклама

- Ми започаткували цей проект, аби заохочувати наших працівників та приваблювати на підприємство нових талановитих фахівців. Думаю, таке житло – чудова мотивація, адже на території комплексу розташуються басейн, тенісний корт, буде вся необхідна інфраструктура, - запевнив директор «ВЕТ Аутомотив Україне» Еверс Йорг

Будівництво започаткували символічним закладенням у фундамент будови капсули з кресленнями проекту та свіжими номерами газет.

Реклама

Початок такого масштабного будівництва, переконаний Олександр Ледида, свідчить – інвестор задоволений умовами ведення бізнесу в області та країні:

- Це вперше ми спостерігаємо подію, коли інвестор переймається такими соціальними проблемами. Ми знаємо, що зазвичай, опікуються підвезенням працівників до роботи та їх харчуванням. А от забезпечення власним житлом – це перший випадок в Закарпатській області.

Житловий комплекс зводитимуть за кошти компанії, а от з земельною ділянкою допомагала місцева влада. Назустріч інвестору пішли відразу, адже він є чи не найбільшим роботодавцем в регіоні – тут працюють 2,3 тисячі жителів Виноградівщини:

Реклама

- Ті проекти, які вони започатковують збільшать кількість працюючих до 2 700. Саме це місце для будівництва обрали не випадково – тут, на Чорній Горі, чи не найтепліше у всьому регіоні. Хочу щиро побажати підприємству успіху у подальшому втіленні таких соціальних проектів, - відзначив перший заступник керівника краю Іван Бушко.

Після урочистостей присутні ознайомилися із виробничими потужностями підприємства. «ВЕТ Аутомотив Україне» - один з найбільших у світі виробників систем підігріву автомобільних сидінь, в Україні працює з 2005-го. До речі, закарпатська філія планує розширюватися – будуватимуть новий термінал-склад.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно