Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Губернатор вручив інвалідам ключі від спецавтомобілів (ФОТО)

Губернатор вручив інвалідам ключі від спецавтомобілів (ФОТО)

Губернатор вручив інвалідам ключі від спецавтомобілів (ФОТО)
У вівторок, 4 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вручив тринадцятьом інвалідам війни та інвалідам загального захворювання ключі від спецавтомобілів. 5 автомобілів марки «Geely»...

У вівторок, 4 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вручив тринадцятьом інвалідам війни та інвалідам загального захворювання ключі від спецавтомобілів.

ВІДЕО ДНЯ

5 автомобілів марки «Geely» (з ручним керуванням) та 8 автомобілів марки ЗАЗ «СЕНС» (із звичайним керуванням) отримали цього дня закарпатці, що стояли у черзі по забезпеченню спецавтомобілями. Всього на 2012 рік відповідно до лімітів Мінсоцполітики на Закарпатську область розподілено 26 автомобілів. Вартість одного транспортного засобу – близько 60 тисяч гривень, усі автомобілі придбано за кошти державного бюджету.

- Сьогодні в області на черзі по забезпеченню спецавтомобілями перебуває 1605 осіб, з яких першочергово транспорт отримають безпосередні учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни та війни з Японією. Таких закарпатців є 207, - розповів начальник обласного управління праці та соціального захисту населення Віктор Мацола.

Реклама

95-річний пан Василь із Тячівщини, котрий є інвалідом війни І групи, на автомобіль чекав 15 років. Каже, що сам за кермо не сідатиме, тому довірить керування онукові. Попри поважний вік, подорожувати пан Василь любить та й у господарстві автівка знадобиться.

Якість автомобілів оцінив і керівник краю Олександр Ледида:

Реклама

- Зараз автомобілі є набагато кращими від тих, що надходили в область раніше. Ті транспортні засоби, котрі вручали у попередні роки, уже навіть зняли із виробництва. Сьогодні ж ми бачимо якісні хороші машини, які, переконаний, будуть зручними для людей із інвалідністю. Вже до кінця року очікуємо отримати ще 16 спецавтомобілів.

Прес-центр ОДА

Реклама
Губернатор вручив інвалідам ключі від спецавтомобілів (ФОТО) – 01
Губернатор вручив інвалідам ключі від спецавтомобілів (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно