Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У рамках фестивалю "BEREG FEST 2012" стартував фотоконкурс

У рамках фестивалю "BEREG FEST 2012" стартував фотоконкурс
Традиції Берегівщини, свята, людей, природу чи архітектуру – все, що може передати красу та неповторність краю, зможе відобразити у своїх фото практично кожен бажаючий, що має хист до фотографії та...

Традиції Берегівщини, свята, людей, природу чи архітектуру – все, що може передати красу та неповторність краю, зможе відобразити у своїх фото практично кожен бажаючий, що має хист до фотографії та бажання поділитись незабутніми миттяєвостями з життя Берегівщини. Саме так, як бачить це сам. Саме так, як хотів би, аби побачили наш край гості.

ВІДЕО ДНЯ

Конкурс проходитиме у два етапи: фотоконкурс «Гостинна Берегівщина», фотоконкурс «Мій BEREG FEST».

У першому етапі з 30.08 до 27.09.2012 року, до участі у конкурсі приймаються роботи загальної тематики «Гостинна Берегівщина» - традиції, свята, люди, події, культура, природа чи архітектура Берегівщини. Головним призом конкурсу є дзеркальна фотокамера, яка буде вручена переможцю за рішенням професійного журі у складі: Смутко Карл Карлович - член Національної спілки фотохудожників України, керівник фотостудії «Фотофан», Гудак Сергій Олександрович - член Національної спілки фотохудожників України, фотокореспондент українського національного інформаційного агентства «Укрінформ», Русин Яніана Василівна - головний спеціаліст у справах преси та інформації сектору з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату Берегівської райдержадміністрації.

Реклама

Другий етап конкурсу - «Мій BEREGFEST», проходитиме безпосередньо разом з проведенням 49-го фестивалю BEREGFEST з 10:00 до 22:00 30 вересня 2012 року. До участі у другому етапі приймаються фото зроблені виключно у зазначений період та безпосередньо на локації фестивалю. Роботи другого етапу фотоконкурсу будуть відмічені грамотами та грошовими призами - 1 місце - 500 грн, 2 місце - 300 грн., 3 місце – 200 грн.

Робота журіфотоконкурсу буде побудована за принципом таємного голосування, коли члени журі не матимуть інформації щодо автора роботи, а оцінювати саму роботу кожен член журі буде самостійно, без обговорення з колегами. Загалом, робота журі буде вестись дистанційно, через сайт фестивалю, аби забезпечити максимальну прозорість та незалежність оцінювання.

Реклама

Кожен член журі оцінює роботу за п’ятибальною шкалою. У першому етапі конкурсу робота, що за оцінками журі отримає найбільше балів, буде рахуватися кращою роботою фотоконкурсу «Гостинна Берегівщина», а її автор отримає головний приз конкурсу. Так само у другому етапі конкурсу три роботи, що за оцінками журі отримають найбільше балів, будуть рахуватися кращими роботами фотоконкурсу «Мій BEREGFEST», а їх автори отримають призи конкурсу.

Учасники конкурсу подають на огляд журі не більше трьох робіт від одного автора у кожному з етапів конкурсу. Терміни подачі робіт:

- Для першого етапу – з 30.08 до 27.09 2012 року

Реклама

- Для другого етапу – з 30.09 до 10.10 2012 року

Роботи подаються у файлах формату jpg, якість 100%, не менше 3000 пікселів за довгою стороною фото. Учасник конкурсу надсилає роботи на електронну адресу оргкомітету з обов’язковим зазначенням «фотоконкурс», а також додатково вказує – прізвище, ім’я по батькові, вік, адресу помешкання та контактний телефон.

Переможця першого етапу конкурсу за результатами голосування журі оргкомітет оголосить безпосередньо на фестивалі 30 вересня 2012 року.

Оргкомітет «BEREG FEST 2012»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно