Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові відзначили День міста (ФОТО)

У Виноградові відзначили День міста (ФОТО)
У вівторок, 28 серпня Виноградово відзначило ювілейну 750-річницю. В урочистостях з нагоди свята взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, голова...

У вівторок, 28 серпня Виноградово відзначило ювілейну 750-річницю. В урочистостях з нагоди свята взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, голова Виноградівської райдержадміністрації Тетяна Граб, міський голова Виноградова Степан Бочкай, очільники закарпатських міст, інші поважні гості.

ВІДЕО ДНЯ

У рамках святкових заходів у міському парку Перені відбувся ХІV Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона – 2012». У триденних конкурсних змаганнях взяли участь виконавці з-за кордону, всіх областей України. 28 серпня, під час святкування Дня міста, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу. Почесну місію відзначення найкращих виконав голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

- Наша країна та область, зокрема, багаті на яскраві таланти, які потребують якомога кращих можливостей для розвитку. Такий шанс молодим співакам, танцюристам дав конкурс «Кришталеві грона», який сьогодні провели у Виноградові, - відзначив керівник краю.

Реклама

Також з нагоди 750-ї річниці від дня заснування міста Виноградів, за сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-культурний розвиток області почесною грамотою обласної адміністрації нагороджено Артура Івашко та Наталію Сорводі. Подяку голови облдержадміністрації оголошено Івану Добрунику, Івану Корчинському та Антону Шубі.

Опісля урочистого нагородження на гостей свята чекав гала-концерт за участю лауреатів конкурсу.

Реклама

Прес-центр ОДА

У Виноградові відзначили День міста (ФОТО) – 01
Реклама
У Виноградові відзначили День міста (ФОТО) – 02
У Виноградові відзначили День міста (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно