Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Керівництво Тячівщини перевірило стан справ у Солотвино

Керівництво Тячівщини перевірило стан справ у Солотвино
Минулого тижня керівництво Тячівського району та структурних підрозділів адміністрації здійснило черговий виїзний прийом у селище Солотвино. Після зустрічі з громадянами, посадовці навідались до...

Минулого тижня керівництво Тячівського району та структурних підрозділів адміністрації здійснило черговий виїзний прийом у селище Солотвино. Після зустрічі з громадянами, посадовці навідались до місцевих закладів освіти та перевірили рівень їх підготовки до нового навчального року.

ВІДЕО ДНЯ

Відвідавши ЗОШ І-ІІІст. №1, ЗОШ І-ІІІст. №2 з румунською мовою навчання, ЗОШ І-ІІІст. №3 з угорською мовою навчання та ДШМ, перевіряючі залишились задоволеним від побаченого. І не дарма, адже в усіх закладах проведені необхідні ремонти, оновлено інвентар, приведено до ладу території.

Разом з тим, депутат Закарпатської обласної ради, член фракції Партії регіонів Михайло Шелевер, який взяв участь у виїзному прийомі громадян, поспілкувався з учителями, у яких цікавився не лише освітніми, а й буденними житейськими проблемами. Зокрема мова йшла про газифікацію селища, про вирішення проблеми з постачанням питної води до багатоповерхівок у спекотний сезон, про ремонт доріг та можливість відкриття у Солотвині румунського консульства. Посадовці запевнили, що всі питання по можливості вирішуватимуться.

Реклама

Проблеми солотвинських освітян вирішуватиме районне керівництво та обласний депутат

Педаги ЗОШ І-ІІІст. №1 було висловлено побажання відкрити у школі групу продовженого дня. Їх запевнили - з початком нового навчального року група обов’язково почне роботу. Також учителі попросили, щоб на базі Солотвинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату для них організували свого роду підготовчі курси, на яких вони могли б удосконалити свої знання з володіння комп’ютерною технікою та згодом отримати документ про відповідну кваліфікацію.

Реклама

Також цього дня учасники робочої поїздки навідались до місцевої дитячої школи мистецтв. Сьогодні тут саме ведеться будівництво нового приміщення, робота якого дасть можливість покращити умови у мистецькому закладі, який славиться творчими здобутками не лише у Солотвині, а й далеко за межами краю.

Любов Немеш

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно