Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Митники вилучили автомобіль через підроблене доручення

Митники вилучили автомобіль через підроблене доручення
Прибувши з Угорщини до України до митного поста «Лужанка», громадянин Вірменії подав інспекторам свідоцтво про реєстрацію легкового автомобіля марки «MINI-N MF71 5K», модель «MINI COOPER S» (2009...

Прибувши з Угорщини до України до митного поста «Лужанка», громадянин Вірменії подав інспекторам свідоцтво про реєстрацію легкового автомобіля марки «MINI-N MF71 5K», модель «MINI COOPER S» (2009 року випуску).

ВІДЕО ДНЯ

Доручення було видане торік у Болгарії. Все ніби добре, однак уважно перевіряючи документи, митники звернули на відсутність у дорученні на право керування автомобілем номера болгарської нотаріальної контори. Для офіційного підтвердження достовірності видачі документів, а відтак і правомірності переміщення на митну територію України вищезазначеної автівки, митники направили запит до нотаріальної контори до Болгарії.

В отриманій відповіді чітко зазначалося, що пред’явлене митникам доручення не дійсне та не підписувалось вказаним нотаріусом. Крім цього, прямокутну печатку, яку була на довіреності, вже не використовують. На схожій круглій печатці відсутній реєстраційний номер, ім`я титуляра довіреності і підроблений підпис.

Реклама

Тож, за надання митникам підроблений документ, відносно вірменина складено протокол про порушення митних правил за ст.483 ч.1. Авто вилучено на склад митниці до рішення суду.

Телеканал "Чернівці"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно