Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді розпочався ремонт Швабської

В Ужгороді розпочався ремонт Швабської
Довгоочікуваний ремонт вулиці Швабської, який міська влада обіцяла зробити давним давно, нарешті розпочався. Така затримка з ремонтом Швабської пояснювалася банальним браком коштів у міській казні. І...

Довгоочікуваний ремонт вулиці Швабської, який міська влада обіцяла зробити давним давно, нарешті розпочався. Така затримка з ремонтом Швабської пояснювалася банальним браком коштів у міській казні. І от гроші знайшлися, і на вулиці закипіла робота.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед за справу взялися працівники водоканалу, які повинні замінити комунікації, що, як виявилося після обстеження, вже в настільки поганому стані, що не витримали б навіть 5-6 років.

Як повідомив мер Ужгорода Віктор Погорелов, сьогодні розпочали робити переврізку (заміна водогінних труб). Дорогу перекрили. Заради правил безпеки, щоб працівники працювали спокійно. Звичайно, це спричиняє деякі труднощі власникам автотранспорту, проте виконати роботу необхідно.

Реклама

Покриття всієї дороги на Швабській буде повністю асфальтовим, а всю бруківку з вулиці знімуть і відправлять на пл. Тетральну, вул. Корзо. Рух після ремонту стане одностороннім – з центру міста у напрямку вул. Минайської.

Переврізку повинні закінчити до понеділка. Після чого Швабську відкриють для автотранспорту, натомість повністю закриють Мукачівську (одночасне перекриття цих доріг загрожувало б транспортним колапсом). Там також зроблять повністю асфальтовий шлях шириною 7 метрів аж до переїзду. По завершенні ремонту Мукачівської знову розпочнуться роботи на Швабській.

Реклама

Планують тут відремонтувати і тротуари, щоправда за рахунок власників закладів вздовж вулиці. Коштом мерії зроблять лише ті відрізки тротуарів, що знаходяться перед державними будівлями.

Крім того, ремонт запланований також на відрізку вул. Гагаріна від ринку Краснодонців до виїзду з міста. Там, за словами мера, роботу розпочнуть через 2-3 тижні.

На ремонт Швабської передбачено 4,5 мільйони, Мукачівської – близько мільйона, Гагаріна – близько двох мільйонів.

Реклама

До речі, ремонт роблять за кошти обласного бюджету. «У нас грошей немає, а це все ж таки обласний центр, тому ми звернулися до області й вони пішли нам назустріч», – пояснив Віктор Погорелов.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно