Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олександр Ледида здійснив особистий прийом закарпатців

Олександр Ледида здійснив особистий прийом закарпатців
У вівторок, 14 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час особистого прийому громадян. Прохання, з якими зверталися до очільника області краяни,...

У вівторок, 14 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час особистого прийому громадян. Прохання, з якими зверталися до очільника області краяни, стосувалися, здебільшого, вирішення земельних питань та покращення матеріального становища.

ВІДЕО ДНЯ

Про матеріальну допомогу на лікування сина просила пані Ганна з Ужгорода. У пенсіонерки на утриманні син з обмеженими фізичними можливостями. Керівник краю пообіцяв надати грошову допомогу.

Отримати матеріальну допомогу, за результатами звернення, також мають багатодітна мати з Ужгорода та учасник бойових дій, інвалід війни пан Олександр із Сваляви. Відповідне розпорядження підписав Олександр Ледида.

Реклама

Подружжя з села Ратівці висловило бажання стати опікунами, створивши дитячий будинок сімейного типу. Відповідно, просили у керівника краю сприяння у наданні в користування земельної ділянки під будівництво дому.

- Для того, щоб взяти на виховання дітей-сиріт, чи дітей, позбавлених батьківського піклування, потрібно звернутися до Служби у справах дітей, пройти відповідні експертизи та перевірки. Фахівці мають визначити, чи будуть у дітей усі необхідні умови для життя, навчання, відпочинку. Якщо ж Служба у справах дітей дає дозвіл, тоді будемо вирішувати питання будівництва нового дитячого будинку сімейного типу, - зазначив Олександр Ледида.

Реклама

Всього ж цього дня зі своїми проблемами до керівника краю звернулося близько двадцяти закарпатців.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно