Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова федерації боксу Закарпаття прокоментував успіх українських боксерів на Олімпіаді

Голова федерації боксу Закарпаття прокоментував успіх українських боксерів на Олімпіаді

Голова федерації боксу Закарпаття прокоментував успіх українських боксерів на Олімпіаді
На думку голови федерації боксу Закарпаття Рудольфа Бернштейна, успіх українських боксерів на Олімпіаді в Лондоні, які, нагадаємо, завоювали дві золоті, одну срібну та дві бронзові медалі, для тих,...

На думку голови федерації боксу Закарпаття Рудольфа Бернштейна, успіх українських боксерів на Олімпіаді в Лондоні, які, нагадаємо, завоювали дві золоті, одну срібну та дві бронзові медалі, для тих, хто більше цікавиться українським любительським боксом, несподіванкою не є. «Більше того, наші боксери мали отримати 6 медалей, – додав Рудольф Томашевич, натякаючи на те, що судді засудили українського боксера Євгена Хитрова, чемпіона світу-2011, в 1/8 фіналу з англійцем Ентоні Отого.

ВІДЕО ДНЯ

«Звичайно, це був очікуваний результат. Наші завжди були сильними в боксі. А потенціал нинішньої збірної був підтверджений в 2011 році, коли наша збірна стала найкращою на чемпіонаті світу в Баку. На Олімпіаді в Пекіні золото здобув Василь Ломаченко. Тепер до нього підтягнулися й інші бійці», – зауважив співрозмовник.

На думку голови федерації такий успіх стався не стільки завдяки підтримці країни, скільки геніальності та праці наших бійців та тренерів. Як приклад, навів ситуацію в обласному боксі: «Більше половини всіх фінансів, потрібних на підготовку та проведення змагань, ми змушені шукати самостійно, бо з боку бюджету фінансування недостатнє».

Реклама

На запитання, чи світить колись закарпатським бійцям представляти Україну на такому високому рівні, Рудольф Берштейн проявив стриманий оптимізм: «Постараємося. У нас є перспективні боксери. Але тільки молоді, бо з віком вони хочуть зростати далі й заробляти гроші. Звичайно, хочеться, щоб хтось поїхав на Олімпійські Ігри із Закарпаття. Будемо працювати на наступну чотирирічку. Однак ми лише розпочали свою роботу. Торік провели обласні змагання в різних вікових категоріях, щоб побачити потенціал хлопців. 25 серпня в спорткомплексі «Юність» (Ужгород) відбудеться чемпіонат Закарпаття з боксу. Він стане відбором до чемпіонату України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно