Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Чопській митниці затримали BMW вартістю 300 тисяч гривень

На Чопській митниці затримали BMW вартістю 300 тисяч гривень
Нещодавно на митному посту «Ужгород» чопські інспектори у боксі поглибленого огляду виявили заздалегідь прихований від митного контролю 81 блок сигарет, вартістю понад три тисячі гривень. При...

Нещодавно на митному посту «Ужгород» чопські інспектори у боксі поглибленого огляду виявили заздалегідь прихований від митного контролю 81 блок сигарет, вартістю понад три тисячі гривень.

ВІДЕО ДНЯ

При виїзді з України 33-річний водій «БМВ» під час проходження контролю «чесно» переконував митників, що не переміщує предмети, які підлягають обов’язковому декларуванню, тому й обрав «зелений коридор».

Утім, коли інспектори більш детально перевірили іномарку, то з’ясувалося, що конструктивні порожнини сидінь, підкрильники та бампер нашпиговані 810 пачками сигарет вітчизняного виробництва марки “JIN LING”. Доступ до сигарет став можливий після демонтажу пластмасової обшивки сидінь та захисної кришки, прикріпленої кліпсами та саморізами до днища багажника і бамперу легковика.

Реклама

Відтак, за вчинення порушення митних правил, передбачені ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, відносно закарпатця складено протокол. Приховані сигарети та автомобіль марки «БМВ» (2011 року випуску), вартістю 300 тисяч гривень, вилучено до остаточного рішення судової інстанції.

Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно