Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для Бушка вибори розпочались з відпустки і реєстрації власної сторінки у Фейсбуку

Для Бушка вибори розпочались з відпустки і реєстрації власної сторінки у Фейсбуку

Для Бушка вибори розпочались з відпустки і реєстрації власної сторінки у Фейсбуку
Про це повідомив сам політик на новоствореній сторінці у соцмережі "Фейсбук". "Створив свою сторінку у соціальній мережі, щоб бути ближчим до всіх, і щоб у всіх, хто хоче почути, хоче бути в курсі...

Про це повідомив сам політик на новоствореній сторінці у соцмережі "Фейсбук".

ВІДЕО ДНЯ

"Створив свою сторінку у соціальній мережі, щоб бути ближчим до всіх, і щоб у всіх, хто хоче почути, хоче бути в курсі подій, була на це можливість.

Співпраця, допомога та взаємодопомога може мати різні форми вияву. Дружба на ФБ – також може бути різною, чи то щирою, чи, скажемо так, з «підковиркою»: ретельно відслідкувати все, що робиться на сторінці, вирвати з контексту і донести людям неправильний меседж. Тим не менше, всі, хто є завжди «онлайн», знають, де істина, бо вміють самі думати, самі аналізувати, не покладаючись на чужий розум.

Реклама

Нам усім, незалежно від сфери діяльності, від форми співпраці треба працювати на один результат. Я розкажу і покажу вам те, чого ви, можливо не бачили, не чули, не знали. Воно не завжди буде тішити. Але я зроблю все можливе, щоб кожен закарпатець пишався тим, хто він є і де він живе", - написав заступник голови Закарпатської ОДА у своєму першому записі на сторінці.

"Для мене передвиборча кампанія розпочалася. Вчора (9 серпня) голова ОДА підписав мою заяву на вихід у відпустку. Важливим елементом підготовки до виборів для мене — контакт із виборцями, поїздки по районах. І тепер у нас є можливість діалогу. Усі, хто бажає висловитися, розповісти про свої проблеми — буду чекати записів. Зроблю усе, що тільки буде у моїх силах", - додав політик.

Реклама

Нагадаємо, що Іван Бушко балотуватиметься по 73 виборчому округу. Його опонентом тут буде голова Закарпатської обласної ради Іван Балога.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно