Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На закарпатських підприємствах травмувались дві людини

На закарпатських підприємствах травмувались дві людини
Останніми днями на виробничих об’єктах різних галузей краю трапилися відразу два нещасні випадки, внаслідок яких були тяжко травмовані люди. За хронологією перше з нещасть сталося у Міжгір’ї....

Останніми днями на виробничих об’єктах різних галузей краю трапилися відразу два нещасні випадки, внаслідок яких були тяжко травмовані люди.

ВІДЕО ДНЯ

За хронологією перше з нещасть сталося у Міжгір’ї. Пообідньої пори працівник місцевого ТОВ «Альянс» Тимофій Д., 1960 р.н., займався фарбуванням нижньої балки верхньої станції гірськолижного витягу. За попередніми даними, приблизно о пів на третю чоловік, вирішивши виявити ініціативу та пофарбувати й інші частини обладнання, виліз на обвідне колесо. Саме у цей момент хтось із обслуговуючого персоналу включив механізм пасажирської підвісної канатної дороги. Як наслідок, нижня частина правої ноги робітника, опинившись між сталевим тросом і обвідним колесом, була буквально розтрощена.

Потерпілого спочатку доставили у районну лікарню, відтак повезли до обласного центру, проте пошкоджену стопу медикам таки довелося ампутувати.

Реклама

Інший нещасний випадок трапився у с. Сільце Іршавського району. Близько 17-ої години, завершивши виконання доручених робіт, електромонтер Іршавського РЕМ Іван П., 1972 р.н., почав спускатися з дерев’яної опори повітряної лінії 0,22 кВ від КТП. За попередніми даними, коли до землі залишалося ще два з лишнім метри, опора раптом зламалася і впала вниз разом з робітником. На сьогодні потерпілий у тяжкому стані перебуває у медичному закладі. Лікарі діагностували у чоловіка закритий перелом десяти ребер справа, розриви легені та правої долі печінки, внутрішньочеревну кровотечу, ряд інших тілесних ушкоджень.

Остаточні причини та обставини обох нещасних випадків на виробництві нині встановлюють комісії спеціального розслідування, створені наказом начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області.

Реклама

ТУ Держгірпромнагляду в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно