Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ролердром та скейт-парк з’явиться на Закарпатті

Ролердром та скейт-парк з’явиться на Закарпатті
На Закарпатті вперше з’явиться ролердром та скейт-парк! Його відкриття заплановане на 19.00 10 серпня – з розіграшами, конкурсами й показовою грою ролерів. Функціонуватиме він на місці ковзанки «Ice...

На Закарпатті вперше з’явиться ролердром та скейт-парк! Його відкриття заплановане на 19.00 10 серпня – з розіграшами, конкурсами й показовою грою ролерів. Функціонуватиме він на місці ковзанки «Ice Land» в Ужгороді (біля «Дастора»). Про це на зустрічі з журналістами розповіли голова Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик та тренер і директор скейт-парку Андрій Максимович.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Василя Ябрика, в усій Україні не набереться й десятка таких скейт-парків, який запрацює у нас – зі спеціальним професійним покриттям для відкритих майданчиків і чотирма фігурами (надалі їх планують 6). Діти, які взимку ходили до хокейного гуртка, тепер займатимуться там на роликових ковзанах, та й загалом усі бажаючі можуть тут безпечно й нікому не заважаючи кататися на роликах, скейтах і велосипедах. Причому щосереди з 14 до 18 години для школярів ці розваги будуть безкоштовними, і організованих походів із учителями, як узимку на каток, не потрібно – кожен сам вирішує, наскільки це йому цікаво. А от вихованці дитбудинків та інтернатів щодня до обіду (крім вихідних) зможуть безоплатно і кататися, і ролики в оренду отримати – про це керівництво скейт-парку домовлятиметься з директорами конкретних навчальних закладів.

Що стосується інших відвідувачів, то, каже Андрій Максимович, за 2 години розваг у скейт-парку їм доведеться заплатити 20 грн., за оренду роликів (теж на 2 години) – 15. Є пільги для сімейного відпочинку: в такому разі квитки потрібні тільки для дорослих, їхні діти катаються безкоштовно. Матимуть суттєві знижки й ті, хто придбає абонемент на 20 відвідувань.

Реклама

Присутні на прес-конференції представники скейтерів і ролерів дуже раді, що в Ужгороді нарешті з’явиться місце, де можна безпечно тренуватися. Раніше вони каталися на площі біля драмтеатру, але звідти їх ганяли, та й ризиковані трюки в непристосованих місцях часто закінчувалися переломами й травмами. А в скейт-парку – падати м’яко.

Прес-центр «Закарпатської Правди»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно